Βήμα Βήμα

Βήμα βήμα.

Δε θέλει πολύ να δεις αλλιώς τη ζωή και να της σφίξεις δυνατά το χέρι , ώστε να το μπήξεις ως το κ;oκαλο και να νιώσεις επιτέλους για μια φορά , ακόμη , περήφανος για τον εαυτό σου .

 

Δε χρειάζεται εξωφρενικά πατήματα , αρκούν τα παραπατήματα εκείνα , που θα μας αναγκάσουν να διαμαρτυρηθούμε και να φονεύσουμε το ψέμα , εις χάριν της αλήθειας , που θα σώσει ζωές , ψυχές .

Ανήλικα κορμάκια , που τα επιβάλλουν να κείτονται στα βρωμικά τους σεντόνια ,συνεπαρμένων , από διαφόρων , μην πω και εγώ , νοσηρών φαντασιώσεων και αρρωστημένων , επιβεβλημένων τρόπων και μέσων , δικής τους ευχαρίστησης ,  βλέποντας τα αθώα τους θύματα , να σπαρταρούν και σίγουρα να ικετεύουν για λίγη ανθρωπιά.

Αλλά για να τη δείξεις , πρέπει και να την έχεις , πράγμα ασύμφωνο με τα δικά τους νοσηρά θέλγητρα και επικαλλούμενα μορφωτικά στάδια , ίσως και της εξελικτικής τους πορείας.

Μα ως μια απλή κοινή θνητή ,έχω την απορία , όσο αφορούσε τις φωνούλες , τα κλάματα και όλα τα συναφή , δυσβάσταχτα σκηνικά που όλοι άκουγαν αλλά τώρα , τι ?καταθέτουν και απλά το καταμαρτυρούν?

Όχι φίλοι μου και φίλες μου , δεν πάει έτσι το θέμα .

Τα παιδάκια τα δύσμοιρα , που ούτε καλά καλά τη γλώσσα δεν είχαν μάθει , τι θα καναν με τον ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΡΑΤ ΑΝΘΡΩΠΟ?

Θα τους μάθαινε τη γλώσσα του σώματος , θα τους δίδασκε τα όργια τα Διονυσιακά?

Ποιος ξέρει?

Και τώρα , που ανοίγουν τα στόματα και φλυαρούν ,και αναβλύζει η δυσωσμία και ο έμετος ? τι κάνουμε ? τι γίνεται ?

Δε μας φτάνει όλο αυτό , γιατί όλοι είχαμε ακούσει ,  η τέχνη θέλει θυσίες , ναι , της ζωής , της καθημερινότητας , της προτεραιότητας , αλλά όχι του νου , της σάρκας , να ευνουχίζεται ψυχικά .]

Έτσι ώστε να την καταστήσουν καθ όλα ανάπηρη και ποτέ απαγορευτική , για κάθε είδους εισόδους και εξόδους , χωρίς τέλη καρδιάς και νου , παρά έτσι , χωρίς καμιά άδεια και με ευρεία παραμονή , στα σαρκικά παιδικά εδάφια ψυχής , δε λέει ...

Θέλουν παραδειγματική τιμωρία , όλοι αυτοί , ακόμα και αυτές , γιατί βλέπετε ,ι σότητα ισότητα , φοβόμαστε να αφήνουμε τα παιδιά μας με τις καθηγήτριές τους και τους καθηγητές τους ?

Αυτά τα τρισάθλια κυκλώματα , πρέπει να ασκούνται στους υπονόμους , εκεί ,στη βρώμα και στη δυσωδία .

Σε υγιή περιβάλλοντα χώρο , δεν έχουν απολύτως καμία δουλειά  κι η απορία είναι , πρέπει να χουν απαραίτητα γονείς για να προστατευθεί και να ναι αξιοσέβαστη του καθενός και της καθεμιάς , η σάρκα και η ψυχή ?

Λέω εγώ τώρα !!!!

 

Γράφει η ΑΝΝΑ ΖΑΝΙΔΑΚΗ.


Σχετικά άρθρα σε Αρθρογραφίες

Αυτή τη γυναίκα θέλω 07 Μαρ 2021

Είμαστε 06 Μαρ 2021

Αν μπορούσες να δεις 06 Μαρ 2021

Λείπετε πολύ ! 06 Μαρ 2021

Γυναίκα θα πει ... 05 Μαρ 2021

- Ολόκληρη η Κατηγορία -