Άνετη επικράτηση για τις ασπρομαυρες

 Χθες στο Ε.Γ. Μίκρας άνετη επιρκάτηση είχαν η γυναικεία ομάδα του Π.Α.Ο.Κ απέναντι Α.Ε.Σ.Χ ΠΥΛΑΊΑΣ με σκορ 43-22 για την 2η αγωνιστική του Β' ομιλου HANDBALL PREMIER ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

 

kakaka1.jpg

 

Το ξεκίνημα του πρώτου ημίχρονο ήταν αμφίρροπο με τις ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι στο σκόρ, στα μέσα του ημιχρόνου ο δικέφαλος ανέβασε στροφές και με την αμυντική του σταθερότητα και την καλή του ανάπτυξη στο ανοιχτό ,προηγήθηκε με διαφορά πέντε γκολ διαφορά (10-5). Οι ασπρόμαυρες διατήρησαν την διαφορά ασφαλείας απο τις αντιπάλους τους και με ένα επιθετικό ξέσπασμα μπήκε στα αποδυτήρια με double score (18-9).

 

kakaka2.jpg

 

Με ένα δυναμικό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο για τον δικέφαλο του Βορρά και με την Νικολιτσ Ζύγουρα και την Χατζηπαρασιάδου να είναι αποτελεσματικότατες στις επιθέσεις, προηγήθηκε για πρώτη φορά στον αγώνα με διψήφιο αριθμό τερμάτων (22-11). Χωρίς να έχουν κατεβάσει ρυθμούς  και χωρίς να έχουν χάσει την συγκέντωση τους σε άμυνα και επίθεση και με μια καλή ανάπτυξη στην κόντρα επίθεση και να κρατάει με άνεση το σκορ υψηλά κατέληξε με το τελευταιο λάκτισμα του διαιτητή να γραψει ο φωτινός πίνακας του γηπέδου τελικό σκορ ΠΑΟΚ- Α.Ε.Σ.Χ ΠΥΛΑΊΑΣ 43-22.

Φωτογραφική Επιμέλεια : Κακαβαλάδης Νικόλας

Επιμέλεια Άρθρου: Κακαβαλάδης Νικόλας

 

kakaka3.jpg