Στην Premier League μια Ελληνίδα

Η 23χρονή Βεατρίκη Σαρρή πήρε μεταγραφή στην ποδοσφαιρική ομάδα του Μπέρμιγχαμ

Πραγματοποιεί ένα όνειρο της η εικοσιτριάχρονη αθλήτρια απο τα Χανιά

Η Κρητικιά αθλήτρια είναι έτοιμη να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, αφού ανακοινώθηκε και επίσημα απο την αγγλική ομάδα.

Η νεαρή αθλήτρiα αγωνίζεται ως ακραία επιθετικός (και αμυντικός υπό συνθήκη) και έχει στο ενεργητικό της μια μεγάλη καριέρα με δύο σεζόν στην Championship (2η κατηγορία αγγλίας), όπου με την ομάδα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ άγγιξε την άνοδο. Στην Σέφιλντ μάλιστα συνεργάστηκε και με την Κάρλα Γουόρντ, την νυν τεχνικό της ομάδας του Μπέρμιγχαμ, η οποία εισηγήθηκε την απόκτησή της.

Η καριέρα της Βεατρίκης στο νησί είχε ξεκινήσει από τη Φάιλντ, μια ομάδα χαμηλότερων κατηγοριών, ενώ στην Ελλάδα είχ ξεκίνησε από την πόλη της τα Χανιά, πριν κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα της. Στα Χανιά έκανε θαύματα και έτσι έδειξε γρήγορα ότι το ταλέντο της είναι για πιο μεγάλα πράγματα.

 

 

Οι πρώτες δηλώσεις της Σαρρή μετά τη σπουδαία της μεταγραφή:

“Είμαι ενθουσιασμένη, που υπέγραψα στις “Μπλε”. Είναι τιμή για μένα να είμαι μέλος ενός τόσο ιστορικού κλαμπ. Είμαι ευγνώμων στον σύλλογο και στην προπονήτρια, που έδειξαν τέτοια εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Μου έχουν δώσει μία τεράστια ευκαιρία να ζήσω το όνειρό μου και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει μεγάλα πράγματα”.

Δημοσίευση άρθρου: Νικόλαος Κακαβαλάδης