ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ALFA ROMEO GIULIA KAI STELVIO

Το 2021 οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio πραγματοποιούν την καλύτερη πορεία τους στην Ελληνική αγορά, αποδεικνύοντας τη διαχρονική αγάπη του κοινού για το ξεχωριστό στιλ και την οδηγική απόλαυση.

Μετά και την ολοκλήρωση και του 8ου μήνα του 2021, τα στοιχεία δείχνουν ότι το Ελληνικό κοινό εκτόξευσε τις πωλήσεις των Alfa Romeo Giulia και Stelvio και έχουν φτάσει ήδη σε ιστορικό ρεκόρ για τη χώρα μας, με περισσότερες από 60 ταξινομήσεις. Παράλληλα το μερίδιο αγοράς της Giulia έφτασε το 16% στην κατηγορία των μη υβριδικών μοντέλων με κυβισμό άνω των 2.000κ.εκ., στοιχείο που επιβεβαιώνει ότι το οδηγικό κριτήριο συνεχίζει να παραμένει ψηλά στις προτεραιότητες του Ελληνικού κοινού, όπως και τα αποκλειστικά στοιχεία που προσφέρει η πλατφόρμα Giorgio της Alfa Romeo. Αυτά περιλαμβάνουν –σε όλη τη γκάμα των Giulia και Stelvio- τον άξονα μετάδοσης από ανθρακονήματα, την ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων Alfa LINKTM, το σύστημα παραμετροποίησης DNA., αλλά και το καινοτόμο, brake-by-wire σύστημα πέδησης που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Brembo.

Με βάση την αποκλειστική πλατφόρμα Giorgio, η Alfa Romeo δημιούργησε τις Giulia και Stelvio, δύο μοντέλα που εκπροσωπούν το ξεχωριστό DNA της Ιταλικής μάρκας, ξεχωρίζοντας για το στιλ, το τεχνολογικό υπόβαθρο και βέβαια, την οδηγική απόλαυση που προσφέρουν.

 

Παράλληλα με τους νέους κινητήρες, η ιταλική φίρμα τη φετινή χρονιά για πρώτη φορά έκανε διαθέσιμα τα δύο μοντέλα μέσω του καινοτόμου προγράμματος χρηματοδότησης “Drive Now”, το οποίο προσφέρει στον αγοραστή μεγάλη ευελιξία στη χρήση του αυτοκίνητου που επιθυμεί, δίνοντας του τη δυνατότητα να αποκτήσει τις Alfa Romeo Giulia και Stelvio με ιδιαίτερα χαμηλή προκαταβολή και αντίστοιχα χαμηλή μηνιαία δόση. Ενδεικτικά, η Alfa Romeo Giulia με τον δίλιτρο Turbo κινητήρα απόδοσης 200 ίππων και το προηγμένο αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων είναι διαθέσιμη με προκαταβολή μόλις 11.010 ευρώ και μηνιαία δόση 408 ευρώ.

Εξίσου μεγάλο πλεονέκτημα του “Drive Now”, αποτελεί η δυνατότητα που δίνεται στο χρήστη στο τέλος του προγράμματος να αποκτήσει ένα νέο αυτοκίνητο, για παράδειγμα να αποκτήσει κάποια άλλη έκδοση της Giulia, ή και να μεταπηδήσει από τη Giulia στη Stelvio, σύμφωνα με το πώς έχουν διαμορφωθεί οι ανάγκες του στο πέρασμα του χρόνου, με αποτέλεσμα η επιλογή ενός αυτοκινήτου έχοντας σαν προτεραιότητα την οδηγική απόλαυση να γίνεται πιο προσιτή και με λιγότερες δεσμεύσεις από πότε.

Διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα εκδόσεων, αλλά και Turbo κινητήρων βενζίνης και diesel, το 2021 οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio εφοδιάστηκαν με σύνολα προδιαγραφών Euro 6D-Final, αλλά και σειρά βελτιώσεων στην αεροδυναμική τους απόδοση, με αποτέλεσμα σημαντικά χαμηλότερες εκπομπές CO2.

Η γκάμα των Giulia και Stelvio διαθέτει κινητήρες Turbo απόδοσης από 190 έως και 540 ίππους, με τις τιμές να ξεκινούν από τις 36.700 ευρώ (Giulia) και 45.000 ευρώ (Stelvio). Όλα τα μοντέλα καλύπτονται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ; GN