Anti-covid χωριό με ένα κλίκ, απο τον υπολογιστή σου!

Φίλες και φίλοι,

Το 2020  είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για όλους μας!  Πολλά  άλλαξαν ή αλλάζουν στην καθημερινότητά μας! Η αξία όμως της προσφοράς στα παιδιά παραμένει σταθερή, ανεκτίμητη και αδιαπραγμάτευτη. Τίποτα δεν πρέπει να μετριάσει την παιδική δίψα για τη χριστουγεννιάτικη χαρά.

 

Hohoho.jpg

Το Νομικό πρόσωπο του Δήμου Μονεμβασίας  και αυτή την τόσο διαφορετική  χρονιά, καινοτομεί και προσκαλεί τα παιδιά και όσους αισθάνονται παιδιά να ζήσουν την μαγεία  των Χριστουγέννων ΖΩΝΤΑΝΑ μέσω ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ και LIVE STREΑMING! Με φαντασία  και εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες της σύγχρονης ηλεκτρονικής εποχής η εταιρία παραγωγής και παρουσίασης καλλιτεχνικών εκδηλώσεων LONG VEHICLE PRODUCTIONS δημιούργησε ένα Χριστουγεννιάτικο διαδικτυακό (anti-covid) χωριό! 

Αντιπρόταση  στη  ματαίωση των Χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων λόγω  COVID-19. Αυτά τα Χριστούγεννα σίγουρα θα είναι διαφορετικά! Όμως, μπορούμε να τα κάνουμε εξαιρετικά! Από απόσταση, αλλά μαζί! Με πίστη ότι  η επόμενη μέρα μπορεί να μην είναι “νύχτα” και η χαρά των Χριστουγέννων να κρατήσει την αξία της στην καρδιά μας αποφασίσαμε ως νομικό πρόσωπο  να εξασφαλίσουμε μια θέση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα  η οποία  έχει εγκατασταθεί  στη σελίδα του δήμου: monemvasia.gov.gr και του νομικού προσώπου : nomikomonemvasias.gr.

Hohihohohogy.jpg

Για είκοσι πέντε ημέρες από 12 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου  θα εκπέμπει καθημερινά και θα κρατάει συντροφιά στα παιδιά για 16 ώρες το 24ωρο. (8:00 έως 00:00) Οι 6 ώρες  από αυτές θα είναι live (16:00 έως 22:00). Αυτές τις 6 ώρες τα παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν ένα «πλούσιο» άκρως Χριστουγεννιάτικο ψυχαγωγικό – δημιουργικό πρόγραμμα φτιαγμένο από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους. Θα μπορούν να επικοινωνήσουν, να συμμετέχουν ενεργά, να παίξουν και να δημιουργήσουν προκειμένου…

Hihohiho.jpg

ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ

Κλείνοντας εύχομαι ολόψυχα σε όλους μας καλές γιορτές! Η γέννηση του Χριστού ας είναι το προμήνυμα για μια χρονιά χαρούμενη, με υγεία, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες. …ελάτε λοιπόν  να παραμείνουμε ασφαλείς χωρίς να αφήσουμε αυτά  τα Χριστούγεννα να χαθούν!

Hohohi.jpg

Η Πρόεδρος του Ν.Π Δήμου Μονεμβασίας Αλειφέρη Παναγιώτα

Για την είσοδο στο διαδικτυακό μας Χριστουγεννιάτικο Χωριό πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

κωδικός εισόδου monemvasia2020

https://www.xmas-covidfree-village-lvp.gr/monemvasia/

Πηγή: monemvasia.gov.gr

Επιμέλεια δημοσίευσης: Καρυδάκη Νικολέτα

Ακόμα,στην δύσκολη εποχή που περνάμε, ο εθελοντικός σύλλογος Λα Φαμίλια Παιδί,σε καλεί να μας προσφέρεις και εσύ,από το περίσσευμά σου. Έχουμε ανάγκη από τρόφιμα (όσπρια,ζυμαρικά, κονσερβοποιημένες συσκευασίες, γάλατα, και είδη πρώτης ανάγκης(χαρτικά είδη καθώς είδη υγιεινής) για να τα μοιράσουμε στις 150 οικογένειες του συλλόγου μας που μας έχουν ανάγκη....λόγω της καραντίνας ακόμα έχεις την δυνατότητα να μας ενισχύσεις οικονομικά, αγοράζοντας εμείς τα πράγματα που θα μας έστελνες!

Καυκάσου 25 Κορυδαλλός 18121.

Τραπεζικός λογαριασμός ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5105 0933 6476

IBAN: GR13 0172 1050 0051 0509 9336 47

Τηλέφωνο επικοινωνίας:211 4060782

FB: LA FAMIGLIA RADIO- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ WEB