ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ- ΜΑΓΙΑΤΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΙ

Γίνεται να καλωσορίσουμε το Μάιο χωρίς πρωτομαγιάτικο στεφάνι? Φυσικά και όχι! Είτε με αληθινά ,είτε με ψεύτικα λουλούδια, οφείλουμε να ετοιμάσουμε το δικό μας στεφάνι ...πόσο μάλλον εάν έχουμε και μικρά παιδιά στο σπίτι μας... τότε η ενασχόληση αυτή θα είναι η καλύτερη της ημέρας!

Magiatikostefani.jpg

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στεφανάκι από φελιζόλ ή ξύλινο ,ως βάση. Ακόμα και μία παλιά σιδερένια κρεμάστρα την οποία θα πρέπει να την λυγίσετε ώστε να δώσετε ένα στρογγυλό σχήμα. Από κει και πέρα η συνέχεια είναι εύκολη.

Μπορείτε να κολλήσετε ή να δέσετε τα λουλουδάκια πάνω με κάποια κορδέλα ή με κάποιο σπάγκο .Εάν έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι μπορείτε να τους αναθέσετε να δημιουργήσουν τα ίδια ,τα δικά τους χειροποίητα λουλουδάκια από χαρτόνι και γκοφρέ χαρτί . Το αποτέλεσμα είμαι σίγουρη ότι θα σας καταπλήξει !

stefanikardia.jpg

Μεταξύ των λουλουδιών εάν ο καιρός σας το επιτρέπει ,μπορείτε να μαζέψετε και να βάλετε οποιαδήποτε πρασινάδα , ώστε να δώσετε και μια φυσική νότα...μια ιδέα θα ήταν να βάζατε και χρωματιστές κορδέλες να κρέμονται στο ενδιάμεσο. Τέλος ψεκάζοντας με λακ και ρίχνοντας λίγο glitter επάνω το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα μαγικό !

 

Καλή σας επιτυχία .... Και Καλό μήνα !