Το Απλά Ελληνικά στην Πτολεμαϊδα

apla ellinika.png

Ένα νέο club εισβάλει δυναμικά στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης στην πόλη της Πτολεμαϊδας. Πρόκειται για το Απλα Ελληνικά Πτολεμαϊδας που στεγάζεται στο κέντρο της πόλης, στην οδό Στρατηγού Πλαστήρα Νικολάου 4 στην κεντρική πλατεία απεναντι απο τον ΟΤΕ, το οποίο έρχεται με σκοπό να ταράξει τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης .

Τόσο οι πλήρως ανακαινισμένοι και σωστά διαμορφωμένοι χώροι του, όσο και η μοναδική οπτικοακουστική του club θα στείλουν το κέντρο στην κορυφή της λίστας με τα πιο hot clubs της πόλης. Το πιο ζεστό χαμόγελο και την πιο φιλική συμπεριφορά θα χαρίσει η εξυπηρέτηση του μαγαζιού στους θαμώνες του και σε συνδυασμό με την άψογη και αρμονική διακόσμηση του χώρου θα κάνουν το κοινό να νιώθει άνετα σαν να βρίσκεται σε δικό του περιβάλλον.

Οι ιθύνοντές του έχουν ετοιμάσει μοναδικά parties καθώς και events για το κοινό που θα το επισκεφθεί και υπόσχονται μοναδικές και αξέχαστες βραδιές μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες με ατελείωτο κέφι, χορό και μουσική. Σ’ αυτό θα βοηθήσουν και οι dj’s που θα φιλοξενήσει το club καθ’ όλη τη διάρκεια του φετινού χειμώνα με τις πολύ προσεγμένες επιλογές τους μουσικών κομματιών, παλαιών και νέων, που έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες και έχουν μείνει ανεξίτηλα στις μνήμες μικρών και μεγάλων.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι τη μεγάλη στιγμή που θα είναι κοντά μας το νεο club στη Πτολεμαϊδα. Με τα πιο ιδιαίτερα προγράμματα σύντομα θα ανοίξει τις πόρτες του και θα μας χαρίσει μια μοναδική σεζόν που θα μείνει αξέχαστη στο κοινό της πόλης που ξέρει να διασκεδάζει στα μεγαλύτερα στέκια της. Το εναρκτήριο λάκτισμα για μια μοναδική χειμερινή σεζόν θα δώσει το opening party του και θα χαρίσει στο κοινό του αξέχαστες στιγμές διασκέδασης. Περιμένουμε όλοι μας το πολυαναμενόμενο και μεγάλο opening!!