Σύντομα κοντά σας... Relax at your place

Η Relax at your place είναι μια αναπτυσόμενη εταιρεία που ήρθε για να μείνει στον χώρο του επαγγελματικού θεραπευτικού μασάζ με άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό για την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση όλων των εκλεκτών πελατών μας .

logo.jpg

Από 1 Ιουνίου, θα είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να έρθουμε στον χώρο που εσείς οι ίδιοι θα επιλέξετε,για να νιώθετε άνετα και οικεία! Για να μάθετε περισσότερα επισκεφτείτε το επίσημο site και θα λυθεί ,οποιαδήποτε απορία σας https://relaxatyourplace.gr/

massages.jpg

Το μασάζ είναι ένα ανεκτίμητο δώρο που κάνουμε στο σώμα και την ψυχή μας. Έρευνες έχουν επισημάνει ότι η διαδικασία της μάλαξης έχει σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες. Η μάλαξη δεν συμβάλλει μόνο στην σωματική υγεία, αλλά και στην ψυχική, καθώς μειώνει το άγχος μίας απαιτητικής ημέρας, χαλαρώνει τον οργανισμό από τα φορτία τον επαγγελματικών και τον οικογενειακών υποχρεώσεων και προσφέρει ηρεμία και καθαρό μυαλό. Πολλοί ψυχολόγοι και ψυχίατροι το συστήνουν επικουρικά ως θεραπεία της κατάθλιψης.

Spa.jpeg

Εάν επιθυμείτε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας, αυτή είναι η ευκαιρία σας. Ήρθε η στιγμή να απολαύσετε από τους έμπειρους θεραπευτές του Relax at your place ένα χαλαρωτικό μασάζ σώματος με τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας του ευαίσθητου δέρματός σας. Απολαύστε μία αξέχαστη διαδρομή μέχρι το τέλος και χαλαρώστε από την ένταση της καθημερινότητας. Η εταιρεία μας ειδικεύεται σε χαλαρωτικό (antistress), αθλητικό, Ρεφλεξολογία, κυτταρίτιδας (αδυνατίσματος), ινδικό μασάζ (σώματος, κεφαλής), μασάζ ενυδάτωσης προσώπου και σώματος, λεμφικό μασάζ.

massage.jpg

Τρόποι επικοινωνίας:

Facebook https://www.facebook.com/Relaxatyourplacee/

Διεύθυνση: Φίλωνος 79-81, Πειραιάς

Τηλέφωνο: 6949489187

Email:

Επιμέλεια άρθρου: Καρυδάκη Νικολέτα