Το πρώτο μέρος που επισκέφτηκε η Αθηνά Οικονομάκου μετά την καραντίνα

oikonomakou.jpg

Η άρση των μέτρων έκανε πολλούς να επιστρέψουν στις αγαπημένες συνήθειές τους. Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν από αυτούς το πρώτο πράγμα που αναζήτησαν μετά την καραντίνα ήταν να περιποιηθούν την εμφάνισή τους. Έτσι έκλεισε ραντεβού για τα νύχια της στην Κηφισιά.

Για την εξόρμησή της επέλεξε ένα ανοιξιάτικο φόρεμα με prints το οποίο συνδύασε με λευκά sneakers. Η ηθοποιός άλλωστε δεν έχασε το στιλ της ούτε στην καραντίνα. “Οι ημέρες στο σπίτι έχουν τις δυσκολίες τους αλλά και την ομορφιά τους. Σίγουρα για όλους μας είναι πρωτόγνωρη αυτή η κατάσταση αν και πλέον έχουμε αρχίσει να τη συνηθίζουμε. Παλαιότερα όταν έμπαινα στο σπίτι, αυτές τις λιγοστές ώρες, ήθελα να φοράω κυρίως πιζάμες και φόρμες. Με τη νέα πραγματικότητα όμως κάπως άλλαξαν τα πράγματα” είχε πει λίγες μέρες νωρίτερα στο Marie Claire.

“Κάθε πρωί επιλέγω να ντύνομαι και να ετοιμάζομαι σαν να πηγαίνω στο γραφείο μου. Είναι ο δικός μου τρόπος για να μπαίνω πιο εύκολα στο mood της εργασίας από το σπίτι. Επιλέγω λοιπόν να είμαι comfort αλλά και stylish. Και αφού έχουμε την τύχη, μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη, να έχουμε τη δική μας συλλογή ρούχων μπορώ να διαλέγω ρούχα από μια μεγάλη γκάμα.”

2020_05_06_13_00_34_95804826_656969628481664_6808939236093904474_n.jpg

 

Πηγή: https://www.marieclaire.gr

Επιμέλεια δημοσίευσης: Πηνελόπη Κιλιντζιράκη