Αποχώρηση GNTM: Αυτή η κοπέλα αποχώρησε

Μετά τις οντισιόν, το bootcamp και την είσοδο στο σπίτι, η πρώτη αποχώρηση στο reality μόδας είναι γεγονός. Ο πρώτος παίχτης που αποχώρησε από το GNTM3 είναι γυναίκα και συγκεκριμένα η Χρύσα Καβράκη.

Η 20χρονη δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και μοιραία είναι η πρώτη κοπέλα που έφυγε από το σπίτι. Δέχτηκε αυστηρή κριτική τόσο για τη φωτογραφία με τα ρούχα αλλά ακόμα αυστηρότερη για τη γυμνή της φωτογραφία.

Αν και είχε αποσπάσει τέσσερα ναι στην πρώτη της οντισιόν και είχε λάβει κολακευτικά σχόλια για την εμφάνιση της, δυστυχώς το ταξίδι της ολοκληρώθηκε χτες.

xrysa-gntm.jpg

Ποια είναι η Χρύσα του GNTM;

Η όμορφη Χρύσα είναι 20 χρονών και κατάγεται από τα Χανιά. Σπουδάζει στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ. Ασχολείται με την ακροβατική γυμναστική, την οποία προτιμά να κάνει έξω στη φύση παρά κλεισμένη σε κάποιο γυμναστήριο και της αρέσει επίσης και η yoga.

Δεν έχει μεγάλη εμπειρία με τον χώρο του μόντελινγκ, έναν χώρο ωστόσο που θέλει να  ακολουθήσει χωρίς όμως να αφήσει τις σπουδές τις και με την ώθηση που θα πάρει από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι ελπίζει ότι θα κάνει το όνειρο της πραγματικότητα.

Πηγή: protothema.gr

                                                                                     Επιμέλεια Κειμένου: Παυλιδάκης Γιάννης