Ελεωνόρα Ζουγανέλη- Σπύρος Δημητρίου: Παντρεύτηκαν στις Σπέτσες

Με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώθηκαν χτες το απόγευμα στις Σπέτσες, ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου και η μοναδική ερμηνεύτρια, Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο μικρό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου μεταξύ συγγενών και λίγων στενών φίλων, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο γάμος ήταν να γίνει αρχικά τον προηγούμενο μήνα σε γνωστό χώρο εκδηλώσεων στη Βάρκιζα αλλά τα νέα μέτρα κατά της πανδημίας, άλλαξε τα σχέδια του ζευγαριού. Έτσι χωρίς κάποια προειδοποίηση προς τους δημοσιογράφους ο γάμος έγινε χτες, με τον κλασσικό, παραδοσιακό, ελληνικό τρόπο.

zouganeli-gamos.jpg

Το ζευγάρι πάντρεψαν ο φίλος και συνάδελφος του γαμπρού, Απόστολος Λύτρας και η ερμηνεύτρια και στιχουργός, κολλητή φίλη της νύφης, Σάννυ Μπαλτζή. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φόρεσε ένα ολόλευκο νυφικό σχεδιασμένο από τη Σήλια Κριθαριώτη ενώ ο Σπύρος Δημητρίου φόρεσε λευκό κουστούμι με λευκά παπούτσια και μαύρο παπιγιόν.

Η νύφη έφτασε στο ξωκλήσι με ένα μικρό βαρκάκι και λίγα λεπτά αργότερα με τον ίδιο τρόπο έφτασε και ο γαμπρός. Την τραγουδίστρια παρέδωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης, που ήταν φανερά συγκινημένος σε όλη τη διάρκεια της τελετής. 

Μετά το πέρας της τελετής το ζευγάρι μεταφέρθηκε με αλογάκι στο χώρο που θα γινόταν η γαμήλια δεξίωση στην οποία ήταν παρευρισκόμενοι λίγοι καλεσμένοι λόγω πανδημίας. Ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτο και να ζήσουν για πάντα ευτυχισμένοι.

Πηγή: protothema.gr

                                                                              Επιμέλεια κειμένου: Παυλιδάκης Ιωάννης