Πέτρος Λαγούτης- Μυρτώ Αλικάκη: Διαζύγιο μετά την καραντίνα

Στο “Pop Up” και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη ο Πέτρος Λαγούτης. Ο διάσημος ηθοποιός, μίλησε για την ζωή του την περίοδο της πανδημίας, το πρόβλημα με τον τζόγο και για το διαζύγιο με τη σύζυγό του, Μυρτώ Αλικάκη. 

petros-lagoutis.jpg

«Η κατάσταση που ζούμε είναι ζοφερή. Έχω συναδέλφους και φίλους που είναι σε τραγική κατάσταση. Έχω βοηθήσει συνάδελφό μου που ήταν σε δύσκολη κατάσταση, αλλά δεν θέλω να τα λέω αυτά. Λόγω καραντίνας σταματήσαμε με τη Μυρτώ τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Είναι μια διαδικασία που δημιουργείται προοδευτικά. Όταν είσαι εθισμένος κάποια στιγμή πέφτεις και λες “δεν πάει άλλο”. Έμαθα πάρα πολλά μέσα από αυτή τη ιστορία, δυσκολεύτηκα, στριμώχτηκα, ζορίστηκα, πιέστηκα, αλλά αναγκάστηκα να με αντιμετωπίσω, να με αλλάξω και να με κάνω κάτι που σήμερα αισθάνομαι καλά.

Ότι κάνω μου αρέσει να πέφτω με τα μούτρα. Όταν ένας άνθρωπος είναι μέσα στον εθισμό, δεν διστάζει να εκτεθεί, προκειμένου να εξυπηρετήσει τον εθισμό του. Για τη στιγμή που έπεσα πολύ χαμηλά δεν θέλω να μιλάω», είπε ο Πέτρος Λαγούτης.

Πηγή: zappit.gr

Επιμέλεια Άρθρου: Παυλιδάκης Ιωάννης