Παίχτες από το Big Brother και το Power of Love προς το Survivor

Εσωτερικές μεταγραφές ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ για να συμπληρώσει το casting για το reality επιβίωσης που αναμένεται να βγει στον αέρα την άνοιξη του νέου έτους. Η πανδημία έχει δυσκολέψει πολύ την παραγωγή για την ανεύρεση των χαρακτήρων που θα συμπληρώσουν τις ομάδες των επίδοξων μαχητών του νέου Survivor με το κανάλι του Φαλήρου να σκέφτεται να καλύψει τα κενά εκ των έσω.

survivor.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog.gr που μετέδωσε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της κοντά στο Survivor είναι η πρώην παίχτρια του Power of Love, Ρένια Τσακίρη. Η σέξι μελαχρινή γυναίκα φαίνεται πως έχει αποδεχθεί ήδη την πρόταση της παραγωγής και ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο.

Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η παραγωγή του Survivor φαίνεται να έχει προσεγγίσει ήδη τον Παναγιώτη Βαρουξή από το Big Brother, πράγμα που θέλει να κάνει και με τον δίδυμο αδερφό του Χρήστο ο οποίος παραμένει ακόμα μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

skai.jpg

Οι τρεις παίχτες των reality προορίζονται για την ομάδα των μαχητών και όχι των διασήμων σε μία προσπάθεια του ΣΚΑΙ να κερδίσει το κοινό και να πετύχει το εγχείρημα του νέου παιχνιδιού επιβίωσης σε σχέση με τα δύο τελευταία που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Πηγή: nassosblog.gr

       Επιμέλεια Κειμένου: Παυλιδάκης Ιωάννης