"κουκουνάρα" από ότι περίσσευμα χριστουγενιάτικων γλυκών έχουμε!

Ο pastry chef Χρήστος Βέργαδος σήμερα στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα", μας παρουσίασε μία πανεύκολη συνταγή με ότι χριστουγεννιάτικα γλυκά έχουν ξεμείνει στην κουζίνα μας .

Koukounari.jpg

Ενδεικτικά μας έδωσε μία δοσολογία προκειμένου να υπάρχει κάποια ανάλογία στη συνταγή όλα μας . Όλα τα υλικά τα τοποθετούμε σε ένα μεγάλο μπολ και τα αναμειγνύουμε μαζί με το λιωμένο βούτυρο και την κουβερτούρα μας. Στην συνέχεια τα πλάθουμε σαν αχλάδι και τοποθετούμε επάνω ένα-ένα τα σοκολατένια δημητριακά μας. Για καλύτερο αποτέλεσμα προσθέτουμε λίγη άχνη ώστε το γλυκό που φτιάξαμε να μοιάζει σαν αληθινό κουκουνάρι .

Μία ακόμα πρόταση που μας έδειξε είναι η παρακάτω εικόνα....

Snowman.jpg

Το μείγμα , το χώρισε σε δύο μπάλες, μία μεγάλη και μία μικρότερη και από επάνω με ζαχαρόπαστα ,τις έντυσε ώστε να θυμίζουν χιονάνθρωπο . Εάν πιάνουν τα χέρια σας μπορείτε να διαμορφώσετε το συγκεκριμένο μείγμα έτσι όπως το φαντάζεστε εσείς.  

Επιμέλεια άρθρου: Καρυδάκη Νικολέτα