hqdefault.jpg

H food blogger Εύα Μονοχάρη προτείνει να περνάμε περισσότερο χρόνο μέσα στην κουζίνα, δοκιμάζοντας συνταγές που, υπό άλλες συνθήκες, δεν θα σκεφτόμασταν καν να «αγγίξουμε».

Η Food Bloger Εύα Μονοχάρη μας δείχνει πως να φτιάξουμε Σπιτικά και υγιεινά Σνακ

Tραγανά τσιπς από τορτίγια : 

...

mousakas-660.jpg

Ο κορονοϊός άλλαξε και τη διατροφή μας: Μαγειρεύουμε περισσότερο, τρώμε περισσότερες θερμίδες και ζάχαρη

 

Η κρίση του κορονοϊού αλλάζει και τις διατροφικές συνήθειες των καταναλωτών, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποίησε το...