Επιστροφή γνωστού ηθοποιού στον ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 φέτος έχει επενδύσει εκτός από τα ριάλιτι που θα δούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν, στην Ελληνική μυθοπλασία. Το κανάλι του Αμαρουσίου με τα καινούρια σίριαλ του θέλει να κερδίσει το κοινό. Στο πλαίσιο αυτό έχουμε και αρκετές επιστροφές. Ανάμεσα σε άλλες είναι η εκείνη του Γεράσιμου Γεννατά.

Ο γνωστός κωμικός έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με τις συμμετοχές του σε πολλές επιτυχημένες σειρές τα τελευταία χρόνια με τελευταία να είναι η παρουσία του στη σειρά του ΣΚΑΙ ''θα γίνει της πολυκατοικίας. Μετά το πέρας λοιπόν αυτής της σειράς θα μετακομίσει στον ΑΝΤ1.

gerasimos_gennatas.jpg

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ''Μytv'' και ρεπορτάζ του Δημήτρη Μουλόπουλο, η επόμενη τηλεοπτική δουλειά του ταλαντούχου ηθοποιού θα είναι στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου στο σίριαλ ''Παρουσιάστε'' που έχει κάνει πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί έναν οικονομικό υπάλληλο του Υπουργείου Οικονομικών, με σκοπό να ανακαλύψει τις διάφορες παρανομίες που υπάρχουν στον Ελληνικό Στρατό.

Έτσι θα επισκεφτεί και το στρατόπεδο του Γούλα αλλά και αυτό του Σκορδά. Η συνύπαρξη του με τον Γιάννη Μπέζο είναι κάτι που περιμένουμε με ανυπομονησία.

Πηγή: zappit.gr

                                                                                     Επιμέλεια κειμένου: Παυλιδάκης Ιωάννης