Θετική στον κορωνοϊό η Πηγή Δεβετζή- Σταματούν τα γυρίσματα του J2US

Τα γυρίσματα του επιτυχημένου σόου J2US που ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας, με τα ονόματα των φετινών διαγωνιζόμενων να μην έχουν ακόμα διαρρεύσει. Ανάμεσα πάντως στου διάσημους που θα συμμετέχουν στο σόου του OPEN, σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι και η ολυμπιονίκης του τριπλούν, Πηγή Δεβετζή.

Η διάσημη αθλήτρια, διαγνώστηκε θετική στο τεστ που πραγματοποίησε η εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, με αποτέλεσμα η Δεβετζή να παραμείνει σπίτι της σε καραντίνα και τα γυρίσματα του προγράμματος να αναβληθούν προσωρινά.

devetzi.jpg

Η επίσημη ανακοίνωση του OPEN:

Η Πηγή Δεβετζή, η οποία θα συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο σόου Just The 2 Of Us, με αίσθημα ευθύνης μας ενημέρωσε σήμερα πως βρέθηκε θετική στη νόσο covid-19. Η ολυμπιονίκης μέχρι σήμερα είναι ασυμπτωματική.

Όλοι οι συντελεστές του σόου υποβάλλονται σε έλεγχο από ιδιωτικό εργαστήριο και μπαίνουν σε κατ"οίκον περιορισμό υπό την καθοδήγηση των ειδικών μέχρι να γίνει επαναληπτικό τεστ μέσα σατην επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. 

Μέχρι στιγμής όλα τα τεστ είναι αρνητικά.

Τα γυρίσματα και οι πρόβες του σόου που ήταν προγραμματισμένα για τις 10-11 Οκτωβρίου αναβάλλονται.

Πηγή: iefimerida.gr

                                                                                    Επιμέλεια Κειμένου: Γιάννης Παυλιδάκης