Δεν θα υπάρξει τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες δηλώνει η σεναριογράφος της σειράς

Σε μία συνέντευξη, στην οποία συζητήθηκαν πολλά η σεναριογράφος της σειράς Άγριες Μέλισσες, Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκοβάλης στην εφημερίδα Real Life και τον δημοσιογράφο, Βασίλη Μπουζιώτη. Το συγγραφικό ντουέτο απάντησε στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου δίνοντας απαντήσεις σε ερωτήματα που θα έθετε και ο κάθε τηλεθεατής.

Για τις κριτικές στην αρχή της σεζόν, ότι το σίριαλ θα πέσει σε νούμερα, γιατί το σενάριο θα έπρεπε να τραβηχτεί από τα μαλλιά, η σεναριογράφος απάντησε: '' Το αρχικό σενάριο της σειράς, ήταν για δύο σεζόν και αυτό εφαρμόζεται τώρα. Είχαμε αυτό το σχέδιο εξ αρχής και αυτό υλοποιείται''.

agries_melisses_copy_1.jpg

Για την επιτυχία του δεύτερου κύκλου, η κυρία Τσαμπάνη είπε: '' Μία επιτυχία φέρνει πάντα άγχος για την επόμενη σεζόν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι οι συντελεστές που συνεχίζουμε να κρατάμε ψηλά τον πήχη μέσα από τη σκληρή δουλειά όλων''.

Όσο αναφορά τος πληροφορίες για την έναρξη μίας συνεργασίας με το MEGA και τις κατηγορίες για προδοσία η σεναριογράφος απάντησε: ''Προδοσία είναι αυτό που έκανε ο Νικηφόρος στην Ασημίνα. Εμείς είμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες και προτείνουμε σειρές στα κανάλια. Το MEGA έδειξε ενδιαφέρον για μία μίνι αστυνομική σειρά δεκατριών επεισοδίων, τα οποία θα προβληθούν το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.''

violeta.jpg

Τέλος για το μέλλον και τη συνέχεια της σειράς, η σεναριογράφος έριξε τη βόμβα, δηλώνοντας: ''Δεν υπάρχει πρόβλεψη για τρίτο κύκλο της σειράς. Η πρόθεση μας είναι το σίριαλ να μην συνεχιστεί. Έχουμε ετοιμάσει μία άλλη σειρά για το μέλλον. Οι μέλισσες θα τελειώσουν φέτος.

Πηγή: zappit.gr

                                                                   Επιμέλεια Κειμένου: Γιάννης Παυλιδάκης

''