Επιστροφή Λιάγκα στον ΑΝΤ1

Μία τεράστια μεταγραφή που θα προκαλέσει σάλο στα τηλεοπτικά της φετινής σεζόν ανακοίνωσε ο ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου επανένταξε στο δυναμικό του τον Γιώργο Λιάγκα. Έναν δημοσιογράφο που μαζί του έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία, σκοπεύοντας να συμβούν τα ίδια και καλύτερα στο μέλλον.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής συναντήθηκε με τα ηγετικά στελέχη του σταθμού όπου συζητήθηκαν τα διάφορα project του σταθμού, στα οποία μπορεί να βοηθήσει ο Γιώργος Λιάγκας στο μέλλον.

Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει «καλημέρα» μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο «Πρωινό».

Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το «μαζί» και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται.

Πηγή: zappit.gr

   Δημοσίευση: Παυλιδάκης Ιωάννης