Αυτό είναι το νέο «Casa de Papel» και «Elite» του Netflix

Όποιοι είστε συνδρομητές στο Netflix θα έχετε παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα, λόγω και της κατάστασης με τον κορωνοϊό, πως υπάρχει μία σειρά που έχει βρεθεί στο Νο1 των τάσεων.

Netflix.png

Το νέο «big thing» της αμερικανικής εταιρείας video streaming ακούει στο όνομα «Toy Boy». Πρόκειται για άλλη μία ισπανική παραγωγή, η οποία γνωρίζει τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο, εκτός από την… Ισπανία που κυκλοφόρησε αρχικά. Κάποιοι υποστηρίζουν πως στην ισπανική αγορά δεν «έπιασε» λόγω της μεγάλης διάρκειας των επεισοδίων, τα οποία ξεπερνούν τη μία ώρα. Αλλά η αλήθεια είναι πως «κολλάς» από το πρώτο επεισόδιο, λόγω της πρωτότυπης ιστορίας που θέλει έναν γοητευτικό στρίπερ να έχει μπλεξίματα με τα… πάνω στρώματα της κοινωνίας της Μαρμπέγια (κοντά στη Μάλαγα), λόγω της περίπτυξής του με μία πλούσια κυρία. Τα πράγματα, όμως, δεν είχαν για εκείνον το «Happy End» και έτσι ήρθε αντιμέτωπος με την σκληρή πραγματικότητα. Σύμμαχός του σε αυτό η Τριάνα, η María Pedraza που γνωρίσαμε στο Casa De Papel και στο Elite, σε έναν διαφορετικό ρόλο από ό,τι την είχαμε συνηθίσει.

Δείτε το τρέιλερ

Περιγραφή

Μετά από 7 χρόνια στις φυλακές της Μάλαγα, ένας στρίπερ εν αναμονή της επανάληψης της δίκης θα προσπαθήσει να αποδείξει την αθώωτητά του για το φόνο του συζύγου της ερωμένης του! Πρωταγωνιστές: Jesús Mosquera, Cristina Castaño, María Pedraza Δημιουργοί: César Benítez, Juan Carlos Cueto, Rocío Martínez Llano

 

Πηγή :alter-info

Επιμέλεια : Καρυδάκη Νικολέτα