Είσοδος

26 Μήνες και συνεχίζεις να βραβεύεσαι Pq

youtube.jpg

 

Βραβείο από το you tube  δέχθηκε η οικογένεια Παντελίδη  με αφορμή τους 100.000 συνδρομητές στο επίσημο κανάλι https://www.youtube.com/user/pantelispantelidis/featured .

26 μήνες μετά τον ξαφνικό χαμό του και ακόμα η αγάπη του κόσμου είναι φανερή! Αυτό αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως το "αστέρι" που είχε, συνεχίζει να λάμπει. Μπορεί να είναι μακριά μας αλλά ζει μέσα μας! Σε κάθε βίντεο, σε κάθε τραγούδι, σε κάθε αφιέρωμα το βλέμμα μας στρέφεται εκεί ψηλά και ξέρουμε πως μας νιώθει. Έτσι με αυτό το βραβείο επιβεβαιώνεται ακόμα μια φορά η κουβέντα που είπε ο Τριαντάφυλλος στην απονομή βραβείων MAD το 2016 "Ο Παντελής έχει να μεγαλώσει πολλές γεννιές ακόμα" !!!

Σας υπενθυμίζουμε πως η λατρεία για το πρόσωπό του συνεχίζεται και η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά...τόσο τις Πέμπτες , όσο και τις Κυριακές οι εκδηλώσεις αγάπης για τον Παντελή μας χτυπούν κόκκινο. Τις Πέμπτες πραγματοποιήτε μουσικό αφιέρωμα στο JOJO στο Περιστέρι, όπου  ο Δημήτρης Χορινός με το τουμπερλέκι του και τις ιστορίες του μας μεταφέρει σε παλιές θρυλικές εποχές, τότε που ο ίδιος βρισκόταν στο πλευρό του Παντελή..... Όσο αφορά τις Κυριακές? Ο εθελοντικός σύλλογος Λα Φαμιλια-Παιδί δημιούργησε μία εκπομπή προς τιμήν του , από τις 19:00 το απόγευμα στο www.lafamiglia.com.gr   . Μέλη απο το fan club βρίσκονται εκεί και παίζουν μόνο τις δικές σας επιλογές. Άγνωστα άτομα μεταξύ μας, ενωθήκαμε και δημιουργήθηκαν οι πιο αληθινές φιλίες γιατίσυνδετικός κρίκος ήταν ο Παντελής....

Επιμέλεια : Καρυδάκη Νικολέτα

pq.jpg

radiofono.jpg

radio.jpg

 

 

log.png

Είσοδος ή Εγγραφή