"Να τραγουδώ πως σ'αγαπώ" το νέο hit του Πάνου Κιάμου

Ο Πάνος Κιάμος τραγουδάει το απόλυτο χιτ του 2022 σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη!


Να τραγουδώ πως σ΄αγαπώ: Teaser από το νέο τραγούδι του Πάνου  Κιάμουkratisinow.gr

Ο λαϊκός τραγουδιστής που συνεχώς εκπλήσσει με τις μουσικές προτάσεις του και τα διαφορετικά είδη που μπορεί να φέρει εις πέρας με εντυπωσιακό τρόπο, κυκλοφορεί και πάλι ένα νέο single το οποίο φαίνεται προορισμένο να γίνει μεγάλη επιτυχία, συνδυάζοντας το αδιαμφισβήτητο συνθετικό ταλέντο του Μιχάλη Χατζηγιάννη, τη στιχουργική δεινότητα του Ηλία Φιλίππου και φυσικά την έξυπνη ερμηνεία του Πάνου Κιάμου.

Το «Να Τραγουδώ Πως Σ’Αγαπαω» είναι ένα τραγούδι για όσους δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τον έρωτα στη ζωή τους και κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Ο ίδιος δήλωσε : "Με τον Μιχάλη γνωριζόμαστε από το 2003. Η καλλιτεχνική του πορεία ως μοναδικός ερμηνευτής και συνθέτης δεν χρειάζεται συστάσεις. Θέλω να καταθέσω, όμως, πόσο σπουδαίος είναι για μένα ως άνθρωπος και φίλος μου. Πραγματικά σπάνιος! Ο Κωνσταντίνος (Παντζής) από την άλλη αστείρευτος συνθετικά και ενορχηστρωτικά και πάνω απ’ όλα, καλός φίλος μου και αυτός! Όταν, λοιπόν, τρεις φίλοι βρεθούν μαζί τότε… χωρίς "Υπερβολές" κάτι καλό θα προκύψει ξανά. "Να τραγουδώ πως σ’αγαπάω" σε στίχους του κοινού μας φίλου και αρχιτέκτονα των επιτυχιών Ηλία Φιλίππου"