Είσοδος

ΑΛΚΟΟΛΙΚΗ Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΙΣ 3/11 ΣΤΟ Coyio cafe

Ένα ακόμα αφιέρωμα στον λατρεμένο μας Παντελή Παντελίδη, προετοιμάζεται στο Coyio cafe....

coyip.jpg

 

   Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε σε ένα δυναμικό live. Από το 2009 δεν έχει πραγματοποιηθεί κανένα live στο συγκεκριμένο μαγαζί....9 χρόνια μετά, θα ξανασυμβεί! Υπό τους ρυθμούς του Δημήτρη Χορινού, το νταούλι, θα χτυπήσει κόκκινο....όπως και τότε.

  Στο παρακάτω link ,θα ακούσετε την πρώτη επίσημη ανακοίνωση, από τον ίδιο....https://www.facebook.com/dafni.pitsinaki/videos/1961682983917362/

   Στην Μεταμόρφωση λοιπόν, Ράλλη 9, στις 3/11 , σας περιμένουμε! Μέρος των εσόδων θα διατεθούν και στον εθελοντικό μας σύλλογο , αναμένουμε την στήριξή σας. Όπως όλα τα αφιερώματα, έτσι και αυτό, προωθεί τη φιλανθρωπία ...όπως έκανε και εκείνος...πάμε λοιπόν, δυναμικά, για να ακουστούμε εκεί ψηλά...σε εκείνον! Το πάθος και η αγάπη που είχε ο Παντελής, το έδειχνε μέσα από την μουσική του….αυτό το πάθος και αυτή την αγάπη την έχει μεταφέρει σε όλους τους πιστούς του ακόλουθους…. Και αφού πια δεν είναι,εδώ, μαζί μας, ακολουθούμε πιστά, κάθε εκδήλωση που γινεται προς τιμην του.Και ας λείπει εκείνος, είμαστε εμείς εδώ για να υπενθυμίζουμε ,την παρουσία του. Πάντα θα ακολουθούμε την πορεία που έχουν τα τραγούδια του. Πάντα θα πηγαίνουμε σε αφιερώματα που γίνονται προς τιμήν του. Πάντα θα βρισκόμαστε δίπλα στην οικογένεια όσο και όπως μπορεί ο καθένας από εμάς χωριστά. Πάντα θα σου ανάβουμε ένα κεράκι και θα προσευχόμαστε για εσένα. Πάντα θα σε ακούμε, ΠΑΝΤΑ θα σε αγαπάμε.Πεθαίνει ότι ξεχνιέται και εμείς δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν χαρακτηρίστηκε ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ,έτσι απλά. Έγινε ΘΡΥΛΟΣ από εμάς γιατί του άξιζε και θα του αξίζει για όσο ζούμε….Και θα κάνουμε τα πάντα ώστε αυτό το αστέρι να μην σβήσει ποτέ!

Επιμέλεια : Καρυδάκη Νικολέτα

 

log.png

Είσοδος ή Εγγραφή