Είσοδος

ΘΥΜΑ-ΜΑΙ ΑΚΟΜΑ (ΤΑΤΤΟΟ)

Γιατί πάντα θα θυμόμαστε, πάντα θα τον αγαπάμε και πάντα θα ζει μέσα μας!

tatoo.jpg

Μόλις πριν λίγες ώρες ανέβηκε στο διαδίκτυο , και ήδη πλησιάζει τις 10.000 προβολές. Το επίσημο κανάλι του Παντελή Παντελίδη ,δημιούργησε ένα βίντεο με αποσπάσματα από το fan club.... εικόνες,στιγμές, αναμνήσεις, tatoo....

 

 

Χαραγμένοι στίχοι, τυπωμένοι στο σώμα, για μια ολόκληρη ζωή. Κάποια από αυτά τα tattoo ,είναι και το εικονιζόμενο στο άρθρο...Πεθαίνει μονάχα ότι ξεχνιέται, και αυτός ο άνθρωπος δεν θα επιτρέψουμε να ξεχαστεί ΠΟΤΕ.

pq.jpg

Ο κόσμος, ο αληθινός κόσμος που τον λάτρεψε από την πρώτη στιγμή, κάνει ότι περνάει από το χέρι του, προκειμένου η μνήμη του να μείνει βαθιά χαραγμένη μέσα μας. Με εκδηλώσεις αγάπης, θυμίζει συνέχεια πως ο Παντελής, βρίσκεται ανάμεσά μας. Δίνει πάντα το παρών και είναι ενωμένος σαν μια γροθιά. Άγνωστα άτομα ενωθήκαμε για ένα κοινό σκοπό. Έναν ιερό σκοπό. Να κρατήσουμε τον Παντελή ζωντανό, γιατί αυτό του αξίζει. Οφείλουμε να μεταφέρουμε στις νέες γενιές, αυτό που ζήσαμε και που δεν πρόκειτε να το ξανανιώσουμε με κανέναν άλλον καλλιτέχνη.Να μεταφέρουμε την συγκίνηση που νιώθαμε, κάθε φορά που ακούγαμε νέο του τραγούδι. Να μεταφέρουμε την χαρά, που είχαμε όταν τον βλέπαμε ζωντανά. Να μεταφέρουμε την σεμνότητα που είχε, την ταπεινότητα που τον διακατείχε, την απλότητα που ΑΥΤΗ τον έκανε μοναδικό. Άτομα σαν τον Παντελή, δεν πρόκειτε να ξαναβγουν, για αυτό πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τον κρατήσουμε ζωντανό….μέσα από εμάς, ζει και εκείνος.

Κόλλησε το γκάζι...και γω σ'αγαπώ!

Επιμέλεια : Καρυδάκη Νικολέτα

log.png

Είσοδος ή Εγγραφή