Παρουσίαση δίσκου | Νικηφόρος «Είναι που νιώθω»

Ο γνωστός ερμηνευτής και συνθέτης Νικηφόρος, παρουσίασε την νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Είναι που νιώθω» που κυκλοφορεί μέσα από την Heaven Music !

Foros.jpeg

Έτσι την Δευτέρα το βραδάκι βρεθήκαμε στο καλοκαιρινό , δίπλα στην παραλία VOE. Εκεί το πάρτι είχε αρκετούς λαμπερούς καλεσμένους και φίλους του Νικηφόρου με πολύ μουσική και ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό που συνέθεσαν την παρουσίαση του νέου δίσκου. Κοντά του βρέθηκαν για να τον τιμήσουν ο Νίκος Απέργης, η Άντζελα Δημητρίου, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Γιώργος Κακοσαίος, η Μαρία Καρλάκη, η Μαλού, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Χρήστος Σαντικάι, η Κατερίνα Στικούδη , ο Γιώργος Λιβάνης , η Πηγή Δεβερτζή , η Μιρέλα Μανιάνι , η Χάρις Σάββα , η Χριστίνα Μήλιου , ο Βασίλης Λιάτσος , ο Θανάσης Γκαραβέλας ,ο Γιάννης Σολδάτος και πολλοί άλλοι σημαντικοί φίλοι και συνεργάτες.  

Τη βραδιά άνοιξε ο CEO της Heaven Music Σπύρος Σταμούλης όπου μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για αυτή την συνεργασία. Στην συνέχεια την βραδιά απογείωσε ο Νικηφόρος με τις ερμηνείες του, μαγεύοντας το κοινό και δημιουργώντας ένα ξέφρενο party!  

Niki.jpeg

Το νέο album περιλαμβάνει τις μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες «Σαν τα μάτια σου», «Άσπρο Πάτο», «Ο άντρας που ξέρεις», «Σαν αλήτης», «Ξέρω τι κάνω», «Έχω τα δικά μου», «Τα λέμε το βράδυ»  και  «Είναι που νιώθω»  ενώ υπάρχουν και 6 ακυκλοφόρητα τραγούδια. Ήδη ξεχωρίζει η επετειακή έκδοση της τεράστιας επιτυχίας του Νικηφόρου «Υποσχέσου»,  που επανακυκλοφορεί 10 χρόνια μετά.

Του ευχόμαστε καλοτάξιδο και πάντα επιτυχίες

Ευχαριστούμε πολύ επίσης το Voe για τη μοναδική φιλοξενία του! 

received.................jpeg

 

received................jpeg

received...............jpeg

received..............jpeg

received.............jpeg

received............jpeg

received...........jpeg

received..........jpeg

received.........jpeg

received........jpeg

received.......jpeg

received......jpeg

received...jpeg

received....jpeg

received.....jpeg

received.jpeg

received..jpeg

 

Επιμέλεια και φωτογραφίες : Δημήτριος Τσαπαλιρας Greek Social Media

Σύνταξη άρθρου: Νικολέτα Καρυδάκη