Είσοδος

3 χρόνια μακριά μας ! #padeleipeis

Την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη . Τρία χρόνια όπου παρόλο που λείπει από κοντά μας, τον κουβαλάμε πάντα μέσα μας.

received_790734501289760.jpeg

Τηλεόραση, ραδιόφωνο ,τύπος ,είναι μόνο μερικά από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που δεν έχουν σταματήσει λεπτό να ασχολούνται με το φαινόμενο ... Ένα φαινόμενο που εμφανίστηκε το 2012 με το δεν ταιριάζετε σου λέω ένα κομμάτι το οποίο πλέον σήμερα εν έτη 2019 ξεπερνάει τις 17 εκατομμύρια προβολές στο YouTube . Κάθε τραγούδι ύμνος, καθε τραγούδι μια βιωματική ερωτική ιστορία, είτε δική του είτε κάποιου φίλου του. Ιστορία με αρχή μέση και τέλος....Όλοι μας έχουμε συνδέσει κάποιον χωρισμό μας με κάποιο από τα κομμάτια του ! Ακόμα και μετά το θάνατό του το αστέρι του εξακολουθεί να λάμπει. Και θα συνεχίσει να λάμπει για πάντα καθώς πεθαίνει μονάχα ότι ξεχνιέται και εμείς δεν θα τον αφήσουμε να ξεχαστεί ποτέ.

Θα μπορούσα να μιλάω και να γράφω ώρες για τον Παντελή αλλά δεν θα το κάνω....Ότι αισθάνομαι εγώ αισθάνεστε και εσείς που διαβάζετε αυτή τη στιγμή το άρθρο. Δεν υπάρχουν λέξεις για να εξηγήσουν και να περιγράψουν όλο αυτό που συμβαίνει .... Έκανε τέσσερα χρόνια δημόσια επιτυχία και την επόμενη Δευτέρα συμπληρώνονται τρία χρόνια απουσίας του. Η αναλογία είναι τρομερη! Με ιδιαίτερη χαρά μα και συγκίνηση η Πέγκυ Δροσοπούλου διοργανώνει ένα εξαιρετικό αφιέρωμα αυτήν την Κυριακή 17, Φεβρουαρίου στο Αιγάλεω. Στο μαγαζί Opera Gala το οποίο βρίσκεται Σμύρνης 1 και Χρυσοστόμου Σμύρνης 12 ,.θα συγκεντρωθούμε όλοι προκειμένου να ενώσουμε τις φωνές μας και να καταφέρουμε να φτάσει εκεί ψηλά σε εκείνον. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για το χαμόγελο του παιδιού. Την μουσική θα αναλάβει ο dj Deko .

Τόσα χρόνια φορέσαμε στην καρδιά μας αλεξίσφαιρο γιλέκο, μείναμε δεμένοι με τα σχοινιά του, γινόμαστε λιώμα σε γκρεμό για εκείνον, γιατί είχαμε κάποτε μια αγάπη .....θυμόμαστε και τα στέλνουμε με προσφορά ! Και είμαστε σίγουροι πως και εκείνος θα πίνει... από κει ψηλά... για εμάς !

Σας περιμένουμε....

Επιμέλεια: Καρυδάκη Νικολέτα

log.png

Είσοδος ή Εγγραφή