Είσοδος

Αρχιερατικό μνημόσυνο 17/2 στις 9.45 ...

Την Κυριακή 17, Φεβρουαρίου και ώρα 9.45 στον Άγιο Σπυρίδωνα Νέας Ιωνίας,θα τελεσθεί αρχιερατικό μνημόσυνο για τα τρία χρόνια απουσίας του πολυαγαπημένου Παντελή μας. Με επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας, είναι ευπρόσδεκτος οποιοσδήποτε επιθυμεί να παρευρεθεί.

received_2265824973689322.jpeg

 

Πέρασαν κι όλας τρία χρόνια απουσίας ...τρία χρόνια από την Πέμπτη που πάγωσε όλη Ελλάδα. Από τότε καμία Πέμπτη δεν είναι πια το ίδιο... Παρόλο που πέρασαν τόσα χρόνια το κενό του παραμένει μεγάλο και αβάσταχτο...το ίδιο θα συμβαίνει όσα χρόνια κι αν περάσουν. Τέτοιες μέρες, μας γυρνάει στο μυαλό, η είδηση του τροχαίου και ακόμα αναρωτιόμαστε, αν είναι αλήθεια ή εαν κάποιος μας κάνει πλάκα! Αρνούμαστε να συμβιβαστούμε με την πραγματικότητα ...αρνούμαστε να το δεχτούμε! Δεχόμαστε μόνο τα τωρινά δεδομένα...Τα νέα του τραγούδια, τις παλιές επιτυχίες που δεν σταματάνε να ακούγονται και να παίζονται παντού, τις βραβεύσεις που ακόμα και μετά θάνατον διεκδικεί, καθώς και τα αφιερώματα που δεν έχουν σταματήσει να πραγματοποιούνται προς τιμήν του

 

Πεθαίνει μονάχα ότι ξεχνιέται και μεις δεν θα επιτρέψουμε να ξεχαστεί!Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή στη Νέα Ιωνία για να ενωθούμε ακόμα μία φορά για εκείνον...Του το χρωστάμε μιας που είναι ο άνθρωπος που μας έκανε να ενωθούμε και εμείς μεταξύ μας.

Επιμέλεια: Καρυδάκη Νικολέτα

IMG_20160911_232126.jpg

log.png

Είσοδος ή Εγγραφή