Είσοδος

5 χρόνια χωρίς τον Σάκη....

received_619801541795329.jpeg

 

Τι μπορεί να πει κάποιος για το Σάκη Μπουλά...Για τον ηθοποιό , τον στιχουργό, τον επιχειρηματία, τον ερμηνευτή ,τον παρουσιαστή Σάκη. Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το θάνατό του.

Η μέρα ήταν 21 Φεβρουαρίου 2014 που μας αποχαιρέτησε σε ηλικία 59 ετών.Την τελευταία του πνοή την άφησε δυστυχώς στο νοσοκομείο Υγεία έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Στην κηδεία του παρέστησαν πολλές προσωπικότητες της υποκριτικής, της μουσικής σκηνής αλλά και απλός καθημερινός κόσμος. Είναι μία από τις μέρες που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας. Ερμηνευτές όπως η Αφροδίτη Μανού, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Βασίλης Παπακωσταντίνου ,ο Γιάννης Ζουγανέλης , Δημήτρης Σταρόβας ,ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια για εκείνον....Με ότι και αν ασχολιόταν ξεχώριζε σε οποιονδήποτε τομέα τόσο στη μουσική όσο και στην τηλεόραση. Κάποιες από τις διαχρονικές τηλεταινίες που συμμετείχε ήταν το 50-50, μίλα μου βρώμικα , η οικογένεια βλάπτει ,εργαζόμενη γυναίκα ,δυο μέρες μόνο , σαββατογεννημένες ,10 λεπτά κήρυγμα, τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή , οι μεν και οι δεν!Πάντα διέπρεπε και έκανε αισθητή την παρουσία του είτε σαν πρωταγωνιστικός ρόλος είτε ως παρουσιαστής.

received_1489208617880679.jpeg

Μπορεί να έφυγε νωρίς από τη ζωή ,όμως δεν θα φύγει ποτέ από την καρδιά μας.Ο Σάκης ακόμα και μετά το θάνατο του ,μας διδάσκει ποιο είναι το πραγματικό νόημα της ζωής.Είχε προπληρώσει μέχρι και τα έξοδα της κηδείας του ,σαν τελευταίο δώρο στα αγαπημένα του πρόσωπα. Χιλιάδες παιδιά μεγάλωσαν είτε με τα τραγούδια του είτε με τις σειρές ,στις οποίες προσφέρει συνεχώς συγκινήσεις .Περνούσε ιδιαίτερα και ξεχωριστά μηνύματα χαρίζοντάς μας άφθονο γέλιο . Ο Σάκης μπορεί να έφυγε νωρίς και άδικα, όμως όλα αυτά που άφησε θα μεγαλώσουν πολλές γενιές ακόμα ...δεν θα πάψει ποτέ να μας κάνει να χαμογελάμε, έστω και μέσα από μια μικρή οθόνη.

Στην καρδιά βάλε πατίνια... και δυο ρουλεμάν!

Επιμέλεια :Καρυδάκη Νικολέτα

log.png

Είσοδος ή Εγγραφή