Θέλω να σε δω, έστω ένα λεπτό... DJ POTHOS

Το τραγούδι του δικού μας Ποθητού , παρόλο που κυκλοφορεί μόλις 15 μέρες έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερες από 20.000 προβολές στο YouTube.

received_769431906790457.jpeg

Το κομμάτι κυκλοφόρησε από την Sparkrecords και είναι μια δουλειά αποκλειστική του Ποθητού, με τίτλο "που είσαι τώρα". Τη μουσική επιμέλεια υπογράφει ο Γιάννης Θάνος.Πρόκειται για μία ξεχωριστή ραδιοφωνική μπαλάντα που ήρθε για να μας συνεπάρει, τόσο με τη μελωδία όσο και με τους στίχους.... Τον ποθητό τον συναντάμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο ΣτοRemixClub στην παραλία της Ελευσίνας ως resident DJ....εκτός και αν έχει ξεφύγει πάλι για κάποιο guest στην Θεσσαλονίκη , όπου το συνηθίζει.

received_2420013711554842.jpeg

Τέλος δεν ξεχνάμε πως τον ακούμε live κάθε Πέμπτη στην εκπομπή "Κουτσομπόλιδες" μόνο μέσα από την συχνότητα του www.família.com.gr, 22:00-24:00 μαζί με την Μάρθα φυσικά. Εκ μέρους όλων των μελών και του Δ.Σ. του εθελοντικού μας συλλόγου Λα Φαμίλια Παιδί, σου ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας, να είναι Καλοτάξιδο και να ακούγεται ΠΑΝΤΟΥ!

Στίχοι:

Θέλω να σε δω 

Έστω ένα λεπτό

Να σου πω, μου λείπεις και πόσο σ`αγαπώ

Που είσαι τώρα ? Που δίνεις την αγκαλιά σου και που δίνεις τα φιλιά σου ...που είσαι τώρα? Να ψάξω να σε βρω,να σου πω , σε θέλω και πόσο σ`αγαπώ!

Πέρασε καιρός

Που έχω να σε δω 

Στην απουσία σου,  πάω να τρελαθώ

Πού είσαι τώρα?  Που δίνεις την αγκαλιά σου και που δίνεις τα φιλιά σου...που είσαι τώρα?  Να ψάξω να σε βρω,  να σου πω,  σε θέλω και πόσο σ`αγαπώ! 

Επιμέλεια: Καρυδάκη Νικολέτα