Πέμπτη 11/4 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Αγιονέρι, σε μία φιλανθρωπική βραδιά !

Παρόλο που βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν το Πάσχα, εμείς θα γιορτάσουμε την Ανάσταση νωρίτερα και συγκεκριμένα την Πέμπτη στις 11 Απριλίου στο Αγιονέρι. 

received_306026396744538.jpeg

Ο εθελοντικός σύλλογος la família παιδί με πολύ μεγάλη χαρά ,σας προσκαλεί στη φιλανθρωπική εκδήλωση που θα γίνει ,με σκοπό να βοηθήσουμε τις καταγεγραμμένες οικογένειες του συλλόγου μας,που μας χρειάζονται. Τα έσοδα θα διατεθούν ,ώστε να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες όλων των οικογενειών που μας έχουν εμπιστευτεί. Περιμένουμε λοιπόν και την δική σας στήριξη , στην προσπάθεια μας, στο ΑΓΙΟΝΕΡΙ με απεριόριστο φαγητό και κρασί , την Πέμπτη στις 11 Απριλίου, στην πλατεία Μπουρναζίου και συγκεκριμένα Χαριλάου Τρικούπη 20.

received_288199188743671.jpeg

Στην μουσική συντροφιά μας θα βρίσκεται ο Γιάννης Τάσσιος, η Βασιλική Νταντά ,ο Χρήστος Πάζης, ο ΧάρηςΑκριτίδης, η Ελένη Τζαβάρα καθώς και ο Μανώλης Σουρανάκης. Θα τους ακούσουμε από κοντά απολανβάνοντας τις καλύτερες γεύσεις της πόλης! Σας περιμένουμε στη συντροφιά μας για να γνωριστούμε από κοντά και να μάθετε και εσείς πως μπορείτε να βοηθήσετε στο εθελοντικό μας έργο....

received_1119280978242685.jpeg

Για να γίνει η ανάσταση και μέσα μας θα πρέπει να αγαπήσουμε έμπρακτα τον πλησίον μας, γιατί αξίζει να γιορτάσουμε όλοι μας τις άγιες μέρες του Πάσχα... οι οικογένειές μας με γεμάτο τραπέζι και εσείς με γεμάτη ψυχή... γιατί ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ :ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 6907005485

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΝ MSK ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ καθώς και το ενεργειακό ποτό PURE που με κάθε πρόσκληση που θα δίνεται θα συνεισφέρει επιπλέον οικονομικά στον σύλλογο.‼️

 

Αγιονερι Μουσικο Μεζεδοτεχνειο

MSK Executive Transfer Services

PURE energy - drink

Επιμέλεια: Καρυδάκη Νικολέτα