Νίκος Απέργης: Το νέο του τραγούδι εντυπωσιάζει πριν καν κυκλοφορήσει

Έτοιμος να συνεχίσει το προσωπικό του σερί των επιτυχιών είναι ο Νίκος Απέργης, καθώς το νέο του τραγούδι έχει αγαπηθεί από τον κόσμο πριν καν κυκλοφορήσει!

Αυτή την περίοδο, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης συνεχίζει ακάθεκτος τις sold out εμφανίσεις του εντός και εκτός Αθήνας, οι οποίες έχουν γίνει σημείο αναφοράς στη διασκέδαση.

Στο πρόγραμμά του ερμηνεύει και το επερχόμενο νέο του τραγούδι, με τίτλο «Εγώ Ο Δυνατός», το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Platinum και ο κόσμος το έχει ήδη αγκαλιάσει!

unnamed (16).jpgΣτο μεταξύ, τα δύο προηγούμενα singles του Νίκου Απέργη συνεχίζουν τη «σαρωτική» τους πορεία. Το πιο πρόσφατο, το «Ίσως», παραμένει σταθερά σε υψηλές θέσεις του ραδιοφωνικού airplay και έχει ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια views στο YouTube, ενώ το «Κομμάτι Της Ζωής Μου», που προηγήθηκε χρονικά, εξακολουθεί την επιτυχημένη του διαδρομή, μετρώντας πάνω από 17 εκατομμύρια YouTube views.

O Νίκος Απέργης εξακολουθεί να χαρίζει ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές, κάθε Τετάρτη στο «Opus», στη Γλυφάδα και κάθε Κυριακή στο «Block», στο Κολωνάκι.

unnamed (15).jpg

2019 PANIK PLATINUM

CONTACT
Dimitra Stratakou | PR/ Promo Manager
email: d.stratakou@panikrecords.gr

Vagelis Theodorou | Press Office
email: v.theodorou@panikrecords.gr

Panagiotis Simos | Radio Promo Manager
email: panikrecords.radio@gmail.com

ARTIST OFFICIAL PAGES
Facebook: https://www.facebook.com/nikosapergisofficial
Instagram: https://www.instagram.com/nikos_apergis
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCNZTf5incc3kVdy04OqngVQ