Ο Νυκτο(βάτης) στο ΑΡΤ !

Το δικό μας παιδί, ο Νυκτο(βάτης) , στο τηλεοπτικό κανάλι αρτ, μας μίλησε για το πως περνάει αυτή την περίοδο. Ανέφερε ότι ίσως, εάν ήμασταν πιο εγκρατείς εξ αρχής, ίσως να είχαμε γλυτώσει την τόσο απότομη καραντίνα.

2020-03-23 (8).png

Μας συστήθηκε για όσους δεν τον γνώριζαν ... μεταξύ άλλων ανέφερε ότι στην κατοχή του, έχει παραπάνω από 50 κομμάτια συνολικά, απλά ο κόσμος τον έμαθε κυρίως μέσα από τα hip-hop τραγούδια του. Ακόμα μας αποκάλυψε την νέα του επιτυχία "Αλήθεια", η οποία όμως έχει παγώσει λόγω της καραντίνας...το τραγούδι είναι έτοιμο, απομένει μονάχα το γύρισμα του video clip!

Αξιοσημείωτη αναφορά έκανε και στον σύλλογο μας, αναφέροντας ότι είναι το 1 εθελοντικό ραδιόφωνο στην Ελλάδα. Τον απολαμβάνουμε Κάθε Σάββατο 15.00-17.00 στο www.lafamiglia.com.gr., ενώ πριν έρθει σε εμάς για περίπου 6 μήνες έκανε ράδιο στο super star web radio ! Μάθαμε περισσότερα πράγματα για τις συνεργασίες και τις δουλειές του, όπως ότι συμμετείχε με στίχο ραπ στο χρυσό δίσκο του Πανορμίτη " μια στιγμή".Μάθαμε πως έχει γράψει στίχο για τραγούδι του Ντουμου ,του Δαδαρου και του Παιτερη. Ολοκληρωμένα κομμάτια έχει δώσει και στον Τζον Όλας ενώ συμμετείχε και σε 2 feat. Feat επίσης έχει κάνει με τον ράπερ ltc στην Τζενιφερ Λη καθώς και ενα βιντεοκλιπ. Ακόμα έχει κάνει 4 παραγωγές σε τραγούδια της aria dam ,το τελευταίο θα βγει στις 27 του μήνα και συμμετέχει και στην ενορχήστρωση. Επιπλέον υπήρξε και σε διοργάνωση live event με τον Ισορροπιστή, Μηδενιστή, Τus , ΙΝΚ, Λυκο και la barber. Αξιοσημείωτο είναι ότι στα αρχικά στάδια της καριέρας του , συνεργάστηκε με τον Κωνσταντίνο Κουφό ως μάνατζερ και παραγωγός ενώ είχε κλείσει και σε 2 μαγαζιά μαζί του, όπως επίσης και με την Βιλλυ Σιο για το cast του κλιπ "Χόρεψε μου".Τέλος έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση από το 2009 ως τώρα αρκετές φορές, και έκανε ραπ στο "κανε μου Like" του Οpen tv.

nikto.jpg

Club Rabela (personas)

Τέλος, μας εξομολογήθηκε για ένα διαδικτυακό στοίχημα που έχει βάλει με το fan club του. Στοιχημάτισε μέσα στην χρονιά να βγάλει 100 νέα τραπ κομμάτια..μέχρι στιγμής έχει έτοιμα περίπου τα 27 και έπεται συνέχεια ! Αναμένουμε και την παρουσία του στο studio ,σε επόμενη εκπομπή!

Επιμέλεια: Καρυδάκη Νικολέτα