"Για όσους δεν με ξέρετε είμαι ο Γιώργος Αλκαίος..."

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στην τηλεοπτική οθόνη και πριν ξεκινήσει να τραγουδά, θέλησε να πει δυο λόγια στον κόσμο.

Alkaioslena.jpg

«Κυρίες και κύριοι, καλωσήρθατε στο Σπίτι με το MEGA. Για όσους δεν με ξέρετε, είμαι ο Γιώργος Αλκαίος. Για όσους με ξέρετε, γεια σας! Τι κάνετε; Πως είμαστε; Πέρασαν λίγα χρόνια αλλά στο μυαλό μου είχα να βγάλει ένα επετειακό άλμπουμ μετά από 11 χρόνια απουσίας μέχρι που ήρθε αυτή η πρόταση από το MEGA. Η αλήθεια είναι ότι μέσα στα δύσκολα χρόνια, που ζούμε όλοι, η μουσική είναι το μόνο που ανυψώνει την ψυχή και το νέο MEGA έφερε νέες ιδέες τα τελευταία δύο χρόνια και στηρίζει ενεργά όλο τον καλλιτεχνικό χώρο».

 

«Όλα αυτά γίνονται για εμάς αλλά κυρίως για εσάς. Οπότε η πρόταση του MEGA δεν μου άφησε περιθώριο να πω όχι. Για αυτό έχουμε ετοιμάσει μια μοναδική βραδιά μόνο για εσάς συντροφιά με αγαπημένους μου φίλους» συμπλήρωσε.

 

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αλκαίος ξεκίνησε το πρόγραμμά του με το γνωστό και αγαπημένο κομμάτι σε όλους, «Με δυο μαρμάρινα φιλιά».

 

Αξίζει να προσθέσουμε ότι ο Γιώργος είχε απίστευτα σχόλια κατα την διάρκεια του τετράωρου προγράμματος και αποθεώθηκε από τους θαυμαστές του αλλά και κόσμο που θέλησε να περάσει μουσικά την βραδιά του μέσα από το Μέγκα. Η φωνή του καταπληκτική , η ενέργεια του στα ύψη και το ΗΘΟΣ του πάντα σε υψηλά στάνταρ όπως τον έχουμε μάθει.... Γιώργο WELCOME ! 

 

">

 

Φανερά συγκινημένος για αυτό το κύμα αγάπης που δέχτηκε χθες  θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα δημόσια, ευχαριστώντας τούς πάντες! "Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας μέσα από την καρδιά μου. Δεν έχω λόγια! Γιώργος Αλκαίος" έγραψε ο γνωστός καλλιτέχνης προς όλους όσοι τον υποδέχτηκαν με αυτόν τον θερμό τρόπο.

 

Πηγή: newspistol.gr