Είσοδος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΑΜΕΑ ΤΟΥ ΠΑΟ Ο ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ

souliotis xifaskia.jpg

Το τμήμα ξιφασκίας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στελεχώνεται και σταδιακά ανεβάζει επίπεδο

 

Έπειτα από το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία του Συλλόγου με τον Απόστολο Δαβή , ήρθε η συμφωνία με τον Γιώργο Σουλιώτη να αναλάβει το πόστο του γενικού αρχηγού του τμήματος στο πλευρό του Δημήτρη...

Περισσότερα

Τα παιδιά δεν πρέπει να εργάζονται, παρά μόνο στα όνειρα...

downloadfile.jpg

Τα παιδιά εργάζονται συνήθως ως καθαριστές, μάγειρες, κηπουροί, ή έχουν την φροντίδα άλλων παιδιών και ηλικιωμένων, ενώ συχνά εργάζονται υπό εξαιρετικά επικίνδυνες συνθήκες, αναφέρει η οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών. «Όχι μόνο μοχθούν πίσω από τις κλειστές πόρτες των εργοδοτών τους αλλά οι κοινωνίες...

Περισσότερα

Πως να εξηγήσουμε στα παιδιά μας, τη σημασία της Μεγάλης Εβδομάδας

received_2226941304011733.jpeg

Είναι δύσκολο για τα παιδιά να κατανοήσουν όλα όσα διαδραματίζονται τη Μεγάλη Εβδομάδα. Ως γονείς μπορούμε με απλά λόγια να εξηγήσουμε γιατί ονομάζεται Μεγάλη Εβδομάδα ή Εβδομάδα των Παθών και γιατί είναι τόσο σημαντική για τη χριστιανική θρησκεία.

...

Περισσότερα

Χρόνια πολλά Μάνα, Μητέρα,Μαμά!

shutterstock_401554972.jpg

 Ίσως από τις ωραιότερες γιορτές στον κόσμο....Ξέρετε ποια ήταν η αφορμή για την συγκεκριμένη μέρα? Ευκαιρία να μάθετε ....από ολόκληρο τον εθελοντικό σύλλογο Λα Φαμίλια Παιδί, ευχόμαστε σε όλες τις μανούλες του κόσμου ,χρόνια πολλά και καλά , να χαιρόσαστε τα παιδάκια σας!

Η...

Περισσότερα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα μασητικά!

Screenshot_20190316-141546~2.png

Το μωράκι σας βρίσκεται περίπου στον 2ο με 3ο μήνα ζωής του και τα πρώτα σημάδια της οδοντοφυΐας έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους. Αυτά δεν είναι άλλα από σάλια, ανεξήγητη γκρίνια, μάσημα της γλώσσας και χουφτίτσες στο στόμα!

Αυτή είναι μια κατάσταση απόλυτα δικαιολογημένη αφού...

Περισσότερα

log.png

Είσοδος ή Εγγραφή