be42a1feba1dd3a9b8a5ed94c94aa7cb_XL.jpg

Παιδικό Θέατρο : 6 christmas προτάσεις

Εν όψει των εορτών, με κλειστά σχολεία και χαρούμενη διάθεση, τι το πιο ευχάριστο, από μία βόλτα σε ένα παιδικό θέατρο. Σας δίνουμε 6 ιδέες , για ποιοτικές και εποικοδομητικές παραστάσεις για τους μικρούς μας φίλους !

...

received_2494328747306180.jpeg

Ο μπαμπάς μου είναι Ιππότης !

Μάνα είναι μόνο μία, αδιαμφισβήτητα η φύση έχει προικίσει την γυναίκα με αυτόν τον σπουδαίο ρόλο της μάνας που γεννά, που τρέφει, που διαμορφώνει και πλάθει τα παιδιά της μα πρωτίστως να επιλέξει τον σωστό πατέρα!

Ο ρόλος του πατέρα...

prostasia_paidia_ilios_2.jpg

Ψυχολόγοι προειδοποιούν: «Το καλοκαίρι, αφήστε τα παιδιά σας να βαρεθούν»

Οι γονείς ξέρετε από πρώτο χέρι, ότι μετά το τέλος κάθε σχολικής χρονιάς και πιο συγκεκριμένα την περίοδο του καλοκαιριού, τα παιδιά παύουν να έχουν τόσες πολλές υποχρεώσεις, για το λόγο αυτό μπαίνετε σε μια διαδικασία αναζήτησης δραστηριοτήτων που θα τα κρατήσουν απασχολημένα. Θυμηθείτε εκείνες...

p1b0stfb5k1guhglr16ofrrn2n44-1021x580.jpg

Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση 19/11

Υπολογίζεται ότι περίπου 500 εκατομμύρια μέχρι και 1,5 δισεκατομμύριο παιδιά πέφτουν θύματα βίας κάθε χρόνο. Επίσης εκτιμάται ότι κάθε χρόνο τουλάχιστον 275 εκατομμύρια παιδιά σ” όλο τον κόσμο, βιώνουν τη βία μέσα στα ίδια τους τα σπίτια.

Στην Ελλάδα σύμφωνα με τα στοιχεία του...

kpisn_park_9076.jpg

Αυγουστιάτικες δραστηριότητες στο Νιάρχο

O Αύγουστος στο Κέντρο Πολιτισμού-Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» παίρνει άλλη προοπτική και γίνεται πιο δημιουργικός από ποτέ: θερινό σινεμά με αγαπημένες παιδικές ταινίες, αθλητικές δραστηριότητες, δημιουργικά εργαστήρια για όλη την οικογένεια και θέατρο σκιών περιμένουν όσους επισκεφτούν το πάρκο κατά...