Είσοδος

Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ DISNEY CLUB

Δυστυχώς, οριστική αυλαία , έριξε χθες ο σταθμός MEGA. Στεναχώρια,θλίψη, παράπονο, μελαγχολία ,είναι κάποια από τα συναισθήματα που μας προκύπτουν. Ένα εξαίσιο βίντεο δημιουργήθηκε τις τελευταίες ώρες, από τους εργαζόμενους του σταθμού, όπου με αυτόν τον τρόπο, κλείνουν τον δικό τους, επίλογο!

 

lykourgos-karolina.jpg

Από τις πιο γλυκιές και τρυφερές στιγμές του καναλιού, ήταν η εκπομπή  Disney club. Η πρώτη παιδική εκπομπή της ιδιωτικής τηλεόρασης. Προβλήθηκε από τη συχνότητα του MEGA και ήταν μια παραγωγή της Οικογένειας Σοφιανού. Πρόκειται για την ελληνική εκδοχή του Disney Club/The Disney Afternoon. Η προβολή της ξεκίνησε το Νοέμβριο του 1993 και συνεχίστηκε για 9 χρόνια, μέχρι τον Ιούλιο του 2002. Τα επτά πρώτα χρόνια, παρουσιαστές της εκπομπής ήταν ο Λυκούργος Μαρκούδης και η Καρολίνα Παναγοπούλου.

disn.jpg

 

Τα δύο επόμενα χρόνια, την παρουσίαση της εκπομπής ανέλαβαν οι Μιχάλης Γλυνιαδάκης, Χρήστος Ζαν Μπατίστ και Ακίνδυνος Γκίκας.Τόσο αυτή, όσο και άλλες υπέροχες εκπομπές, θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη μας. Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον, έχει δημιουργηθεί ένα hastag #MegaSynexizoume όπου σε αυτό θα αναρτώνται όλα τα βιντεάκια, οι εικόνες, και οποιοδήποτε σχόλιο θελήσει να αφήσει, ο κάθε ένας από εμάς. Εις το επανιδείν....

 

 

 

Επιμέλεια: Καρυδάκη Νικολέτα

 

 

log.png

Είσοδος ή Εγγραφή