Το σπιτάκι του Χρήστου, από χαρτόκουτα !

Όλοι θυμόμαστε το δικό μας σπιτάκι που είχαμε στα παιδικά μας χρόνια ...πηγαίναμε κοντά σε κάποιον κάδο απορριμάτων ή περιμέναμε υπομονετικά να κλείσει το σουπερμάρκετ για να βρούμε μεγάλες κούτες και να τις πάρουμε. 

Spitaki.jpg

Η Μαριάννα λοιπόν μαζί με τον άντρα της αποφάσισαν να φτιάξουν στο δικό τους παιδάκι, το δικό του ξεχωριστό σπίτι από χαρτόκουτα.... ένα σπίτι με πόρτα ,παράθυρα, σκεπή Και φυσικά καμινάδα.

Spita.jpg

Για την δική σας διευκόλυνση καλό θα ήταν η κούτα να ήταν από συσκευασία πλυντηρίου ή κουζίνας ή ακόμα και από ένα μεγάλο ψυγείο! Διαλέγετε το μέγεθος που εσείς θέλετε και στη συνέχεια μπορείτε να την ντύσετε η ακόμα και να την βάψετε. Επειδή είναι χαρτόκουτα οποιοδήποτε χρώμα και να χρησιμοποιήσετε στεγνώνει εύκολα ή ίσως να χρειαστεί και δεύτερο χέρι αναλόγως με το χρώμα που θα χρησιμοποιήσετε. Ακόμα μία λύση είναι να την ντύσετε με χαρτί του μέτρου και από πάνω τα παιδιά σας να κάνουν μόνα τους τις ζωγραφιές η σχέδια που θέλουν.

Spi.jpeg

Τις τελευταίες λεπτομέρειες τις φτιάχνετε είτε με γκοφρέ, είτε με χαρτί γλασσέ ή βελουτέ. Οτιδήποτε έχετε διαθέσιμο στο σπίτι σας, να η ευκαιρία να το χρησιμοποιήσετε ! Μπορείτε να το τοποθετήσετε σε εξωτερικό χώρο για να μην σας πιάνει και χώρο...Καλή σας διασκέδαση !

Spitak.jpg

Όσο τέλεια περνάει ο Χρήστος εκεί μέσα, ευχόμαστε να περάσετε και εσείς στο δικό σας...Ευχαριστούμε την μαμά του, την κα. Μαριάννα για την άδεια της και την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών της !

 

Επιμέλεια: Καρυδάκη Νικολέτα