Ας πούμε ...

ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

Συμφέρει δε μας συμφέρει κορίτσια μου καλά , ποια δεν αρέσκεται στο να ακούει φιλοφρονήσεις , γλυκόλογα , κοπλιμέντα.!

Συμφέρει δε μας συμφέρει , ποια δεν αρέσκεται στο να της υπενθυμίζουν τη δύναμή της και τη δυναμικότητά της , μέσα σε εργασιακούς χώρους , ακόμα και σε μεγάλες ηλικίες .!

Συμφέρει δε συμφέρει , ποια δε θέλει να ξεκινάει η μέρα της με ένα τριαντάφυλλο , ένα γλυκό λόγο ακόμα και με μια αληθινή αγκαλιά !

Συμφέρει δε μας συμφέρει , ποια δε θέλει να ναι μοναδική και ιδιαίτερη , για το σύντροφό της , για τον άνθρωπό της !

Συμφέρει δε συμφέρει , ποια δε ζορίζεται αν γλυκοκοιτάξει ο καλος της , ακόμα κι αν αναφερθεί με όμορφα λόγια για κάποια συνάδελφό του , εννοώντας να υπερβεί τα εσκαμμένα και να φανεί κάτι σα λάτρης της !

Συμφέρει δε συμφέρει ποια γυναίκα δε θέλει να νομίζει πως έχει το πάνω χέρι , άσχετα αν το κουμάντο το κάνει ο σενιόρ της !

Πολλά , διάφορα και πάντα όλα θα έχουν έναν αποδέκτη , μια αιτία του κακού , που θέλοντας και μή , καμιά φορά επιρρεπής θα πέσουν σε ένα λάκο ,που είτε και οι ίδιες δεν το φανταζόμαστε.

Καλές οι κολακίες , καλά τα όμορφα λόγια ,αλλά προέχει η λογική και η συννείδηση , πως είμαστε μ αυτόν τον άνθρωπο , γιατί είναι η επιλογή μας και όχι η διαλογή μας .

Υπάρχουν χιλιάδες καλλονοί στη γη , τι θα γίνει ,θα είμαστε με τον ένα μετά με τον άλλον , ως μέτρο σύγκρισης ομορφιάς ?

Όχι κορίτσια μου , ταχθήκαμε για ένα ρόλο ,της μάνας , του γονιού που πρέπει να διδάξει και να εντρυφήσει στα παιδιά του αξίες , ιδανικά ,πιστεύω και αδιαπραγμάτευτη ηθική , αξία, την αγάπη και μόνο .

Τώρα αυτό αφορά και τους πατεράδες , αλλά δυστυχώςή ευτυχώς ένα σπίτι ορφανεύει απ τη μάνα , εννοώντας πως η μάνα διαχειρίζεται και χειρίζεται αρμονικά τα συναισθήματα .

Μπορεί και ένας πατέρας , άλλος γονιός ,αλλά πιστέψτε με δυο μαζί , επιφέρουν την τελειότητα , των συναισθημάτων.

Τώρα , υπάρχουν κι οι εξαιρέσεις .

Ας γίνουμε λοιπόν η εξαίρεση στους κανόνες και ας δηλώσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθειά μας .

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΑ ΑΛΛΑ Η ΚΛΙΝΗ ΘΕΛΕΙ ΔΥΟ ... Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ...ΜΑ ΘΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ .

Γράφει η ΑΝΝΑ ΖΑΝΙΔΑΚΗ.