ΣΠΥΡΟΣ ΓΛΥΚΑΣ

Γεννήθηκα στις 27 Σεπτεμβρίου του 2000 στη Νίκαια Αττικής, όπου και μεγάλωσα. Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, ήμουν ένα δραστήριο παιδί. Έχω κάνει αρκετά αθλήματα, μεταξύ αυτών ο Στίβος, το Ποδόσφαιρο, το Μπάσκετ, το Χάντμπολ κ.α. Από μικρό παιδί, με εντυπωσίαζε αρκετά ο χώρος της τηλεόρασης και γενικότερα της δημοσιότητας, έτσι αρκετά χρόνια αργότερα στα 18 μου πλέον, αποφάσισα να σπουδάσω δημοσιογραφία.

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο τελευταίο εξάμηνο των σπουδών μου σε αυτή, κάνοντας παράλληλα την πρακτική μου. Αποφάσισα να έρθω στην οικογένεια του LaFamiglia για δύο λόγους.

Ο πρώτος φυσικά είναι η αγάπη μου για το ραδιόφωνο, την ενημέρωση, το gossip κομμάτι και γενικότερα για όλο τον κλάδο της δημοσιογραφίας και ο δεύτερος είναι, διότι θεωρώ πως συνδυάζει την διασκέδαση, με την ενημέρωση και όλο αυτό γίνεται με έναν κοινό σκοπό, την φιλανθρωπία.

Ακούγοντας τις εκπομπές μου, στόχος μου είναι να είμαστε ένα. Εγώ, εσείς και το μικρόφωνο. Δεν θέλω να πω περισσότερα, γι’ αυτό σας προσκαλώ να γίνεται μέρος της παρέας και τις τρέλας μου στην εκπομπή μου με τίτλο: Λίγο απ’ όλα!