Βιργινία Μαρουλά

Με λένε Βιργινία Μαρουλά γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζώ στην Αθήνα. Σπούδασα διαιτολογία αλλά δεν την άσκησα ποτέ. Το πρώτο μου βιβλίο ήταν η ποιητική συλλογή με τίτλο ”Σκέψεις και Συναισθήματα’’ και το δεύτερο “Συνεπιβάτες στο Όνειρο’’ που κυκλοφόρησαν από τις Εκδόσεις Άρωμα.
Σαν καλλιτεχνική φύση που είμαι, παρακολούθησα σεμινάρια υποκριτικής και συμμετείχα από 15 χρονών σε διάφορες θεατρικές ομάδες, και σε δυο ταινίες μικρού μήκους "ΚΛΙΚ' και Γλυκός Φόνος του Νίκου Λάμπρου. Μεγάλη μου αγάπη όμως είναι η λογοτεχνία.
 "Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, διαβάζω. Οι πρώτες συγγραφικές μου απόπειρες βρίσκουν καταφύγιο στα θρανία, τα βιβλία και στα μαθητικά τετράδια της Α΄ Γυμνασίου. Έτσι ξεκινά για μένα το παιχνίδι και η περιπέτεια με τις λέξεις που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα ".
Το γράψιμο για μένα είναι το καταφύγιο μου όταν οι φουρτούνες της ζωής με ακουμπούν με τις φτερούγες τους. Τα λόγια που δυσκολεύομαι να πω, τους δίνω τον χώρο τους στο χαρτί. Την ευκαιρία τους να ακουστούν.

Αυτή την περίοδο είμαι μέλος στον 1ο εθελοντικό ραδιοφωνικό σύλλογο La famiglia παιδί ως ραδιοφωνικός παραγωγός στην εκπομπή