Άννα Ματθαίου

Είμαι η Άννα Ματθαίου,με φωνάζουν κ Άνναμπελ,ακούω και στα δύο ονόματα.Είμαι δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός,περήφανη για τη δουλειά μου.Αγαπώ τους ανθρώπους ,ιδιαίτερα εκείνους που έχουν ‘ελαττώματα’.

Δεν πιστεύω στην αρτιότητα αλλά στην υπευθυνότητα!

Λατρεύω τις αγκαλιές,τα χαμόγελα και τα παιδιά όλων των ηλικιών!Μ αρέσει να παίζω από τραγούδια μέχρι επιτραπέζια!

Διακρίνομαι για τον ηγετικό χαρακτήρα μου αλλά στην πραγματικότητα κρατώ την ασπίδα της γνώσης που μου δόθηκε από τα χρόνια της μελέτης και της εμπειρίας μου στο αντικείμενό μου.Στην οικογένεια του La famiglia βρέθηκα από μία ευτυχή συγκυρία κι αυτή είναι η εκπομπή ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ που κάνω για το επίσημο ελληνικό αγγλικό ραδιόφωνο του Λονδίνου MGR my greek radio.

Έχω επίσης την τιμή και την χαρά να είμαι συνεκδότρια με τον πρόεδρο του πρώτου φιλανθρωπικού σταθμού στην Ελλάδα La famiglia στην ομότιτλη μηνιαία εφημερίδα  free press που παρουσιάζει θέματα γενικού χαρακτήρα με σκοπό την έγκριτη ενημέρωση και την ψυχαγωγία του αναγνωστικού κοινού της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού.

Μπορείτε να με ακούσετε κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στις 17:00-19:00 ώρα Ελλάδας κ 15:00-17:00 ώρα Αγγλίας από το MGR my greek radio web TV k La famiglia radio-web TV

Συντονιστείτε με την μεγάλη οικογένεια μας σε ρυθμούς μοναδικούς!! ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!