Απίστευτο – Κρύφτηκαν στο δάσος για να σωθούν από τον κορονοϊό

forest-1536x1059.jpg

Απίστευτο περιστατικό στη Ρωσία με έναν πατέρα να παίρνει τα τρια του παιδιά και να κρύβονται στο δάσος για να γλυτώσουν από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax ένας πατέρας με τα τρία του παιδιά κρύφτηκαν στο δάσος στην περιοχή Καβαλερίσκι στο Πριμόριε (ρωσική Άπω Ανατολή) για να σωθούν από τον κορονοϊό.

Αρχικά οι αρχές ενημερώθηκαν πως εξαφανίσθηκαν τρία παιδιά από το χωριό Καβαλέροβο, η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα αλλά στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως είχε εξαφανισθεί και ο 39χρονος πατέρας τους.

 

Έπειτα από έρευνες, ο πατέρας και τα τρία παιδιά εντοπίσθηκαν μέσα στο δάσος της περιοχής, όπως ανακοίνωσε η περιφερειακή Ανακριτική Επιτροπή.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι των εξαφανισθέντων ένα σημείωμα στο οποίο έγραφαν ότι είχαν πρόθεση να εγκαταλείψουν το σπίτι τους για να σωθούν απο τον κορονοϊό, ενώ όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Οι τοπικές δημοτικές αρχές, ανακοίνωσαν ότι ειδικοί εξετάζουν τις συνθήκες στις οποίες ζούσαν στο δάσος τα παιδιά, τα οποία βρίσκονται προς το παρόν υπό ιατρική παρακολούθηση.

 

Πηγή : www.newsit.gr

Δημοσίευση : stammous