Παπαγάλοι διώχθηκαν από ζωολογικό κήπο επειδή έβριζαν

Πέντε παπαγάλοι αποβλήθηκαν από πάρκο άγριων ζώων στο Λίνκολν της Μεγάλης Βρετανίας καθώς άρχισαν να βρίζουν το ανυποψίαστο κοινό που βρισκόταν στο χώρο. Τα πουλιά είχαν μεταφερθεί στο πάρκο λίγες μέρες πριν μετά από δωρεά ιδιωτών.

Τα αθυρόστομα πουλιά τοποθετήθηκαν σε χωριστά κλουβιά ώστε να μην ενοχλούν τους πελάτες του πάρκου, μιας και οι καταγγελίες για την άσχημη συμπεριφορά τους ήταν καθημερινές.

papagaloi.jpg

''Ήταν μία τρέλα, έβριζαν χυδαία συνεχώς. Ανησυχούσαμε για τα παιδιά που επισκέπτονται το χώρο. Πέρναγα κάθε μέρα και με έβριζαν και με αποκαλούσαν χοντρό'', δήλωσε ο διευθυντής του πάρκου που αναγκάστηκε να διώξει τα ξωτικά πτηνά.

Οι κυριότερες βρισιές που έβγαιναν από το στόμα των παπαγάλων ήταν το άντε ........ και το ......ας. Την αρχή είχε κάνει ένας από τους πέντε γκρι Αφρικάνικους παπαγάλους, όμως σε σύντομο χρονικό διάστημα άρχισαν να τον μιμούνται και οι άλλοι.

papagaloi2.jpg

Οι πιο πολλοί από τους πελάτες δεν φάνηκε να ενοχλούνται από την συμπεριφορά των παπαγάλων αλλά οι καθημερινές επισκέψεις στο πάρκο από σχολεία με μικρά παιδιά οδήγησε τη διοίκηση του ζωολογικού κήπου να πάρει αυτή την απόφαση.

Πηγή: in.gr

                                                                                      Επιμέλεια Κειμένου: Γιάννης Παυλιδάκης