Εθελοντικός Σύλλογος  2017 -

 

lafamiglia-paidi.jpg

   Η κοινότητα της LA FAMIGLIA είναι μια παρέα της οποίας τα μέλη αυξάνονται συνεχώς , στόχος της είναι η κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά που μέσα από την ανάδειξη της συντροφικότητας και της φιλίας δημιουργήθηκε ο εθελοντικός σύλλογος και το la famiglia radio που παρέχουν οποιαδήποτε βοήθεια σε οικογένειες και παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη !!!

   H δράση μας στα τρία χρόνια λειτουργίας, εστιάζεται στη βοήθεια οικογενειών με παιδιά. Έχουμε , μέχρι στιγμής, 145 καταγεγραμμένες ευπαθείς οικογένειες στα αρχεία του συλλόγου , που ολοένα αυξάνονται ,προσφέροντας τους τρόφιμα και ρούχα, με συχνότητα που καθορίζεται αναλόγως με το τι έχουμε διαθέσιμο.

   Οι ενέργειές μας δεν περιορίζονται στην καταγραφή και στην βοήθεια μόνο των ευπαθών οικογενειών . Έχουμε στείλει κατά καιρούς ρούχα και άλλα υλικά αγαθά πρώτης ανάγκης στο ΨΝΑ Δρομοκαϊτειο, στην Παιδική Στέγη , σε άστεγους του Πειραιά και της Αθήνας , στους πυρόπληκτους της Κινέτας , καθώς και στους κατοίκους της Μάνδρας.

  Προσπαθώντας να μεγαλώσουμε το έργο μας ,χρειαζόμαστε και την δική σας στήριξη. Μπορείτε και εσείς να συμμετέχετε ως χορηγοί με οποιαδήποτε δωρεά , ανταποδίδοντας σας με banner στο site του Συλλόγου , καθώς και δημόσια προβολή μέσω του web radio la famiglia . Από εσάς επιθυμούμε να μας στηρίξετε με υλικά αγαθά ανάλογα την διαθεσιμότητά …θα σας προτείναμε έστω κάποια πράγματα που έχουν περιορισμένη ημερομηνία λήξης, από το να μείνουν ανεκμετάλλευτα, μπορείτε να τα δωρίσετε σε εμάς. Είμαστε στην διάθεσή σας, να ακούσουμε οποιαδήποτε άλλη πρόταση, έχετε να μας κάνετε!

   Κάποια πράγματα για εμάς…. ¨Ενημερωτικά, θα θέλαμε να γνωρίζετε πως η συνδρομή νέου μέλος για τον πρώτο χρόνο είναι 20 euro και για τα επόμενα χρόνια είναι μόλις 10 euro ετησίως. Αναλογικά, λογαριάζεται λίγο παραπάνω από 1,5euro μηνιαία . Παράλληλα δεχόμαστε την προσωπική εθελοντική βοήθεια από οποιαδήποτε μέλος, και επιπρόσθετα του προσφέρουμε την δυνατότητα να αναλάβει την προσωπική του ραδιοφωνική εκπομπή με δική του θεματική ενότητα .Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων χρησιμοποιείται για την αγορά τροφίμων με σχετικά τιμολόγια πάντα. Το υπόλοιπο ποσό, χρησιμοποιείται για να καλύψει μέρος των παγίων εξόδων μας καθώς και των λειτουργικών, διότι πλέον τα μέλη δεν έχουν τη δυνατότητα εκτός από οικειοθελή εργασία να δίνουν και κάποιο χρηματικό ποσό μηνιαίος¨

   Με μεγάλη μας χαρά θα περιμένουμε να μας επισκεφτείτε , όποτε μπορείτε, στα γραφεία του συλλόγου μας ΚΑΥΚΑΣΟΥ 25 στον Κορυδαλλό ώστε να δείτε από κοντά και να εκτιμήσετε την προσπάθεια μας , συμμετέχοντας και εσείς μαζί μας ,στην ανάδειξη ενός καλύτερου αύριο.