Αναμένουμε...

Μέρες που πλησιάζουνε , ας μην αφήσουμε τα παιδιά , τους μεγάλους , κάθε ψυχή και καρδιά , παραδωμένη και προδομένη , απ τις κακουχίες των νέων συνταγών της πραγματικοτητας.

Ethel.jpeg

Το να νιώσουμε ενωμένοι και απόλυτα συνεδεδεμένοι για τον ίδιο σκοπό και τον ίδιο στόχο δε θα ππρέπει να περνά , ποτέ απαρατήρητο.

Το να θέλουμε να μοιράσουμε αγάπη , στοργή , νοιίαξιμο , ευτυχία , σε πρόσωπα που δυστυχώς η μοίρα τα χτύπησε αλύπητα , θα πρέπει να μας καθιστά περισσότερο άνθρωπους και λιγότερο ωχαδερφιστές .

 

Δεν είναι μόνο οι μέρες που πλησιάζουν , που μοιράζουμε και κυρίως δεχόμαστε το μήνυμα της Θείας Γέννηςης , αλλά είναι εκείνες οι ψυχές ,οι καριδές , οι παγωμένες και ρημαγμένες , που θα πρεπε να νιώθουν συνεχώς ,το χέρι βοηθείας ,τη σανίδα σωτηρίας.

 

Αν θέλαμε όλοι μαζί να προσφέρουμε ,να δωρίζουμε ,να χαρίζουμε απ τα δικά μας συναισθήματα , τότε πιστέψτε με , ο κόσμος , δε θα ήταν φτωχός και μιζερος , παρά θα γινόμασταν ολοι ένα στα καλά και στα δύσκολα , στα άσχημα και στα εύκολα.

Αν καταφερναμε να δώοουμε χαρά , ευτυχία , δε θα νιώθαμε μέσα μας πολλές φορές , μικροί και αδύναμοι,φορτία να μένουν μέσα μας και να μην είμαστε σε θέση να αποσυμφορεθούν οι έννοιες και οι δυνατότητές μας.

 

Θέλει να ξέρεις τι ζητάς ,να ξέρεις που πρέπει και γιατί να δώσεις και να δωρίσεις απ τη δική σου ευημερία , σε δεινοπαθούσες καταστάσεις , που ίσως και να αντιμετωπίζουν άλλοι συνάνθρωποί μας .

 

Επίκαιρο όσο ποτέ ,να καταφέρουμε να αναζητήσουμε άτομα που θα ναι σε θέση να εδραιώσουνκαι να στελεχώσουν ,να καθοδηγήσουν και να δραστηριιοποιηθούν άλλα άτομα , σύμφωνα με τις δικές τους οδηγίες και σωστές τακτικές δράσεις.

Γράφει η ΑΝΝΑ ΖΑΝΙΔΑΚΗ.

 

 

 

 

.