Ο μεγάλος Κρητικός ερμηνευτής Μιχάλης Τζουγανάκης στο στούντιο του LA FAMIGLIA RADIO στην εκπομπή απ΄την Ελλάδα με αγάπη για τον MGR.

Με θερμότατο καλωσόρισμα υποδέχθηκε η δημοσιογράφος  Άννα  Ματθαίου και ο Σπύρος Σουλιώτης τον γνωστό τραγουδοποιό και ερμηνευτή Μιχάλη Τζουγανάκη.Δύο ώρες μελωδικής απόλαυσης για τους φίλους ακροατές της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Η εξαιρετική  του ερμηνευτική του ικανότητα και παρουσίαση των τραγουδιών του έχει φέρει μια καινούρια μορφή ψυχαγωγίας στα κρητικά ακούσματα. Η πρώτη του εμφάνιση στο κοινό στο θέατρο σφεντόνα με τις γνωστές τραγουδίστριες Γλυκερία και Πίτσα Παπαδοπούλου , υπήρξε ένας πολύ σημαντικός σταθμός στην καριέρα του.

Στην  μετέπειτα πορεία της καριέρας του η αλήθεια και το πάθος που τον διακρίνει κέρδισε από την πρώτη στιγμή το μεγάλο κοινό που τον ακολουθεί μέχρι σήμερα.

Η ενεργή συμμετοχή του στα κοινωνικά ζητήματα δημιουργεί στον περιβάλλον του φανατικούς οπαδούς της μουσικής του.

Στη μεγάλη περιοδεία που ετοιμάζει στο εξωτερικό μετά από τη μεγάλη απουσία όλων των καλλιτεχνών επί σκηνής θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν   και οι Έλληνες του εξωτερικού.

Τα καλλιτεχνικά του βήματα ακολουθεί και ο γιος του Αλέξανδρος που αυτή την εποχή εμφανίζεται σε μεγάλη πίστα της Αθήνας.

Γράφει η Άννα Ματθαίου