Είσοδος

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ "ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ"

asfaleia.png

Ο Εθελοντικός σύλλογος Λα Φαμίλια Παιδί, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, ακόμα μία συνεργασία του. Μία συνεργασία όπου στα μέλη καθώς και τους εθελοντές του συλλόγου, παρέχει 10% έκπτωση!!! Με κάθε Ασφάλεια, από μέλη του Λα Φαμίλια,παρέχονται αυτομάτως τρόφιμα στα κεντρικά γραφεία του συλλόγου μας. Έτσι μας βοηθάτε ακόμα περισσότερο, να ενισχύσουμε όλες τις οικογένειες που είναι γραμμένες στα καταστατικά μας.

Ακόμα, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ MY KTEO ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΗΦΙΣΟΥ 73 με 40euro ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ + ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟΥ ΔΩΡΟ!!!

  Οι Ασφάλειες Σταμπουλίδη Κων. Πάρης & Συνεργάτες ,σας παρέχουν πληροφορίες σχετικά με ασφαλιστικά προϊόντα, ασφαλιστικές υπηρεσίες, χαμηλά ασφάλιστρα, καθώς & για οτιδήποτε ασφάλεια του αυτοκινήτου και μηχανής, της κατοικίας (πυρός, σεισμού κλπ.), ζωής, νοσηλείας στις μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς με τα οικονομικότερα πακέτα. 6 λόγοι που μετατρέπουν την επιλογή που θα κάνετε για ασφάλιση στο γραφείο μας σε εξασφάλιση της περιουσίας σας:

  1. 24ώρη δυνατότητα επικοινωνίας με το καταρτισμένο προσωπικό μας σε τηλέφωνο ανάγκης για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος.
  2. Αναλαμβάνουμε τον διακανονισμό της ζημιάς σας με τις ασφαλιστικές εταιρείες φέρνοντας την αποζημίωση στο χώρο σας απαλλάσσοντας σας από την γραφειοκρατία και τον χαμένο χρόνο που θα σπαταλάγατε μόνοι σας. 
  3. Δυνατότητα επιλογής συμβεβλημένων συνεργείων σε περίπτωση ζημιάς που σας βαραίνει η ευθύνη με κέρδος την μείωση του κόστους αποκατάστασης της ή και την ελαχιστοποίηση της εως 50%.
  4. Παραδίδουμε χωρίς χρέωση το συμβόλαιο στον χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα. 
  5. Δυνατότητα πληρωμής του συμβολαίου σας με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας. 
  6. Η επιλογή ανάμεσα σε όλες τις εταιρείες σας εξασφαλίζει την μείωση της τιμής της ασφάλειας σας χωρίς όμως να μειώνετε και η ποιότητα των υπηρεσιών του γραφείου μας προς εσάς.

stab.jpg

Επικοινωνήστε μαζί μας…http://www.exasfalizome.gr/el/Stampoylidis-Paris-Fthines-Asfaleies-Asfaleia-Zois-Asfaleia-Autokinhtou-Aigaleo-Athina-Arxiki

θα μας βρέιτε στη Νίκαια, Ελλησπόντου 33 και στο Αιγάλεω, Μεγάλου Αλεξάνδρου 11  Κινητό για πληροφοριίες : 6936614442

log.png

Είσοδος ή Εγγραφή