Το πιο Christmas video που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

   

christmas.jpg

  Εν όψη των εορτών, ο εθελοντικός σύλλογος Λα Φαμίλια Παιδί, σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και χαρούμενες γιορτές, με έναν διαφορετικό τρόπο. Έναν τρόπο, ξεχωριστό και ιδιαίτερο. Το video που έχει γίνει viral τα τελευταία χρόνια, επανέρχεται, για να μας υπενθυμίσει, πόσο σημαντική είναι η οικογένεια αυτές τις ημέρες. Η θαλπωρή των δικών σου ανθρώπων, είναι απαραίτητη για να κλείσει ο παλιός χρόνος, και να αρχίσει μια νέα χρόνια... μια χαρούμενη και αισιόδοξη χρόνια.

   Ο πρωταγωνιστής μας, σκέφτηκε έναν ασυνήθιστο τρόπο για να το πετύχει αυτό. Σκηνοθέτησε τόσο τον θάνατό του, όσο και την κηδεία του, για να ενώσει την οικογένεια του. Και το πέτυχε! Ο στόχος του εκπληρώθηκε. Όλοι οι δικοί του άνθρωποι ,κατάφεραν να παραβρίσκονται εκεί.

   Μην περίμενε λοιπόν, ένα άσχημο περιστατικό ή ένα δυσάρεστο γεγονός, για να αναγκαστείτε να βρεθείτε κάπου. Η ζωή είναι γεμάτες στιγμές... ευχάριστες και δυσάρεστες, ζήστε την κάθε μια σαν να είναι μοναδική! Έτσι όπως ο παππούς του video, νιώθει την ανάγκη για ένα ζεστό πιάτο φαγητό μαζί με την οικογένεια του, έτσι και εμείς έχουμε την ίδια ακριβώς ανάγκη για να στηρίξουμε τις 130 οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στον σύλλογο μας... Αγοράζοντας έστω έναν λαχνό από την λαχειοφόρος μας αξίας 1€ , στηρίζεις και εσύ αυτή την προσπάθεια... Γιατί ιερότερα είναι τα χέρια που βοηθάνε, και όχι μόνο αυτά που προσεύχονται! Καλά Χριστούγεννα από καρδιάς εκ μέρος όλου του συλλόγου μας !

 

Επιμέλεια : Καρυδάκη Νικολέτα