ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΥΚΛΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

106307115_260117245277422_3542878775239024103_n.jpg

Θανατηφόρο, τροχαίο δυστύχημα συνέβη σήμερα, κατά τις πρωινές ώρες –λίγα λεπτά μετά τις 08:30-, στην λεωφόρο ΝΑΤΟ, στον Ασπρόπυργο και στο οποίο, δυστυχώς, εμπλέκεται φορτηγό όχημα του Δήμου Αγίας Βαρβάρας και δίκυκλη μοτοσυκλέτα μεγάλων κυβικών.

Το φορτηγό αυτοκίνητο του Δήμου, είχε μόλις αδειάσει το φορτίο του στην χωματερή και επέστρεφε στην πόλη. Στον φανάρι ρύθμισης της κυκλοφορίας, έξω από την χωματερή έκανε στροφή προς αριστερά προκειμένου να πάρει κατεύθυνση προς την Αγία Βαρβάρα, μέσω της περιφερειακής οδού Αιγάλεω.

 Η μοτοσυκλέτα με τον 26χρονο αναβάτη της –κάτοικο Κορυδαλλού-, κινούμενη προς την αντίθετη κατεύθυνση,  συγκρούστηκε με το όχημα και η σύγκρουση απέβη μοιραία  για τον νεαρό οδηγό του δικύκλου.

Επί τόπου έφθασε περιπολικό της Αμέσου Δράσεως, κλιμάκιο της ΤΟΤΑ και ασθενοφόρα, τα οποία μετέφεραν τον άτυχο αναβάτη της μοτό και τον οδηγό του φορτηγού, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση shock, στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας οι γιατροί διαπίστωσαν εμφραγματικά στοιχεία και θα παραμείνει στο νοσοκομείο.

Με την γνωστοποίηση του ατυχήματος ο Αντιδήμαρχος πόλης κ. Γιάννης Πουλάκης και ο μηχανικός του Δήμου κ. Νίκος Σκατζής, χωρίς καμία χρονοτριβή, μετέβησαν στον τόπο του συμβάντος και εν συνεχεία στο νοσοκομείο συμπαραστεκόμενοι στον εργαζόμενο. Εκεί, ο κ. Πουλάκης συνάντησε τους συγγενείς του αποβιώσαντος νέου τους οποίους συλλυπήθηκε και μετέφερε, επίσης, τα θερμά συλλυπητήρια του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής της Αγίας Βαρβάρας.

Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Λάμπρος Μίχος επισκέφθηκε τον εργαζόμενο του Δήμου στο νοσοκομείο, αργά το απόγευμα και τον διαβεβαίωσε για την συμπάθεια και την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής.

Η ΤΟΤΑ διεξάγει ανακρίσεις και ερευνά τις λεπτομέρειες και τις συνθήκες του δυστυχήματος. Στον οδηγό του φορτηγού, έγινε ο τυπικός έλεγχος νομιμότητας δικαιολογητικών (καταλληλόλητα άδειας οδήγησης κ.λπ.), ενώ, το όχημα του Δήμου όπως διαπιστώθηκε από την Τροχαία είναι σε άριστη κατάσταση και μάλιστα, πρόσφατα πέρασε από Τεχνικό Έλεγχο (ΚΤΕΟ).

Πρέπει να σημειωθεί ότι, «Δικαιοσύνη-Σήμερα» σεβόμενη την σοβαρότητα του περιστατικού, την ευαίσθητη θέση του υπαλλήλου και την μεγάλη συναισθηματική φόρτισή του, ανεξάρτητα από το αν έχει ευθύνη ή όχι για το γεγονός-, δεν θα δημοσιεύσει φωτογραφίες του συμβάντος.

Με την σειρά μας και εμείς, ως «Δικαιοσύνη-Σήμερα» αποτείνουμε τα πλέον θερμά συλλυπητήρια προς τους οικείους του θανόντος και εκφράζουμε την ωδίνη μας για την τραγική απώλεια ενός νέου ανθρώπου…

Πηγή: http://dikaiosinisimera.gr/

Δημοσίευση άρθρου: Ηλιάννα Ρεφεδαρίου