Συναγερμός στο Μετρό: Εντοπίστηκε θετικός οδηγός

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε οδηγός του μετρό που εκτελούσε τα δρομολόγια της γραμμής 3 Αγία Μαρίνα-Αεροδρόμιο. Πρόκειται για το πρώτο κρούσμα σε οδηγό αλλά είναι το δεύτερο σε εργαζόμενο που σχετίζεται με το ΜΕΤΡΟ καθώς τον Αύγουστο θετικός είχε διαγνωστεί και ένας ακόμα τεχνίτης.

Ο άνδρας πήγε και έκανε το τεστ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του παρουσίασε πυρετό και βήχα. Έτσι ο οδηγός θορυβήθηκε και υποβλήθηκε σε τεστ που βγήκε θετικό. Ο οδηγός είναι μέχρι στιγμής ασυμπτωματικός και θα τεθεί σε καραντίνα στο σπίτι του για διάστημα 14 ημερών.

metro.jpg

Αμέσως σήμανε συναγερμός στον ΕΟΔΥ αλλά και στη ΣΤΑΣΥ η οποία τόσα και τόσα έχει ακούσει τελευταία με τις εικόνες του συνωστισμού μέσα στα βαγόνια των τρένων αλλά και μέσα στις πλατφόρμες πολλών σταθμών να πρωταγωνιστούν στα ΜΜΕ.

Η εταιρία σε επίσημη ανακοίνωση της αναφέρει ότι ο οδηγός δεν έχει έρθει σε επαφή με κάποιον επιβάτη καθώς έμπαινε και έβγαινε στα τρένα μόνο στο τέρμα ή στο αμαξοστάσιο.

Ο ΕΟΔΥ ενημερώθηκε αμέσως για το θέμα και τις επόμενες ώρες θα γίνουν τεστ σε όλο το προσωπικό της εταιρίας αλλά και στα άτομα που έχει έρθει ο ίδιος σε επαφή.

Πηγή: news247.gr

                                                                                      Επιμέλεια κειμένου: Παυλιδάκης Γιάννης