Ο Γιάννης Τάσσιος στην παρέα του συλλόγου μας!

Ο Γιάννης Τάσσιος στο La Famiglia Radio!

received_1226601877496824.jpeg

Την Τρίτη 5/2 ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Τάσσιος επισκέφθηκε το Lamiglia Radio. Η εκπομπή "Είναι κάτι λαικά" και η Φωτεινή Τζιώτη με την Παρθενόπη Κτιστάκη τον υποδέχθηκαν με χαρά για μία φιλική συνέντευξη.

received_2198178453561137.jpeg

Στο στούντιο βρισκόταν επίσης ο παιδικός φίλος του τραγουδιστή και πρόεδρος της εταιρείας MSK, Στέφανος Κτιστάκης όπως και ο πρόεδρος του Συλλόγου Σπύρος Σουλιώτης.

received_815857402104954.jpeg

Μία εβδομάδα μετά την έναρξη στο νυχτερινό μαγαζί La Red, o Γιάννης Τάσσιος βρέθηκε στο La Famiglia Radio όπου και μίλησε για την επιστροφή του στην πίστες παρέα με τον Χρήστο Πάζη. Ο τραγουδιστής αφού μας ενημέρωσε για τις όμορφες Τετάρτες που περνάει στο La Red, αναφέρθηκε στο έργο που έχει ο φιλανθρωπικός σύλλογος La Famiglia και παρότρυνε τους ακροατές να συμμετέχουν και εκείνοι. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια ,στη στήριξη που είχε από τους γονείς του αλλά και στον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπιζαν στα πρώτα του βήματα. Μίλησε τόσο για τις παλαιότερες συνεργασίες που έχει κάνει όσο και για τους νέους τραγουδιστές που ξεχωρίζει. Με ιδιαίτερο σεβασμό αναφέρθηκε στον Γιώργο Θεοφάνους που τον στήριξε στον πρώτο του δίσκο, στο Βασίλη Καρρά για τη συνεργασία τους στο τραγούδι "Εσένα είχα μόνο", στο δίδυμο των Ηλία Φιλίπου και Κυριάκου Παπαδόπουλου που του χάρισαν αμέτρητες επιτυχίες και τέλος στον νέο και ταλαντούχο Βασίλη Δήμα με τον οποίο είναι και πάλι στο στούντιο ύστερα από την επιτυχία του "Απ'την αρχή φαινόσουνα".

received_2186811144981560.jpeg

Ο εθελοντικός σύλλογος La Famiglia ευχαριστεί τον Γιάννη Τάσσιο τόσο για την συνέντευξη που έδωσε όσο και για τη βοήθεια στο εθελοντικό έργο που πραγματοποιεί ο Σύλλογος.

Η ομάδα του La Famiglia εύχεται καλή αρχή στον Γιάννη Τάσσιο που εμφανίζεται στο La Red και ανυπομονεί για τις νέες του επιτυχίες.